Tadeáš Kuběnka natočil šílený song o vítězství v Clash of the Stars. Bude z toho internetový hit?

Kontroverzní youtuber oslavil své nedávné vítězství v Clash of the Stars svou vůbec první písničkou. A samozřejmě v ní zpívá hlavně o sobě.

Známý ale také rád provokující youtuber Tadeáš Kuběnka patřil mezi nejvýraznější tváře pátého Clash of the Stars, kde si v ringu konečně vyřídil své spory s rivalem a „klonem“ Danielem Holomkem. Kuběnka nedal svému soupeři v zápase prakticky šanci a odnesl si zasloužené vítězství, po němž prohlásil, že to byl zároveň i jeho poslední zápas. „Bylo to moje první vítězství a zároveň poslední, znova už to dělat nebudu. Na příštím Clashi tady budu sedět, nebudu vědět, co se děje a budu opilý,“ řekl webu Antiyoutuber.cz.

Během zápasnického večera ale na sebe upozornil také svým nástupem a gangem roztleskávaček, mezi nimiž nechyběla ani youtuberka Sugar Denny. A nyní se ukázalo, že jeho blbnutí v O2 Universu mělo svůj další důvod. Jednalo se totiž o součást videoklipu k jeho vůbec první písničce.

Ta se samozřejmě nejmenuje jinak než Královna Tadeáš, a tak jako většina ostatní youtuberů pokoušejících se o zpěv zde Kuběnka zpívá zejména o sobě, svém úspěchu a rivalitě s Holomkem, jemuž poslal ostrý vzkaz. A samozřejmě nezapomněl zmínit ani Sugar Denny. Jeho první song je úderný, hodně krátký a vlastně i docela chytlavý. Není divu, že fanoušci už píseň i klip hlasitě chválí a mluví o pecce a internetovém hitu. I hejtři a milovníci bizáru si však u písničky přijdou na své. Tak uvidíme, jak velký bude nakonec zpívající Kuběnka slavit úspěch.

Sdílejte článek

Přečtěte si také