Youtuber Tadeáš Kuběnka byl v posilovně napaden. Přemýšlí o trestním oznámení

Kontroverzní influencer začal trénovat na svůj zápas v Clash of the Stars. Hned na začátku tréninku ovšem zažil nepříjemný střet s třemi muži, na který jen tak nezapomene.

Populární influencer a vítěz LIKE HOUSE 2 Tadeáš Kuběnka má svou image postavenou na tom, že rád vzbuzuje kontroverzi a na svých kriticích často sám nenechává nit suchou. Asi nikdy ovšem nečekal, že jeho konflikt s odpůrci dosáhne tak děsivé úrovně, jakou před pár dny zažil. Kvůli blížícímu se zápasu v boxu v pátém Clash of the Stars, kde změří síly se svým sokem Danielem Holomkem, totiž začal poctivě trénovat. Během návštěvy fitka ovšem zažil takřka mrazivou zkušenost, s níž se ihned svěřil na sociálních sítích.

Během návštěvy pražského fitcentra se totiž dostal do křížku se třemi neznámými muži ve věku 20–25 let, kteří na Kuběnku nejprve cosi křičeli. Influencer samozřejmě jejich slova nenechal jen tak a dostal se s nimi do mírného konfliktu. „Chvíli jsme tam na sebe mluvili, pak jsem byl na páse a zase jsme tam na sebe mluvili,“ tvrdil na Instagramu Kuběnka. Poté se ovšem přesunul celý spor do šatny, kde situace nepěkným způsobem vyvrcholila. „Bral jsem si věci z šatny a najednou mi jeden z nich plivl na zátylek. Začali jsme tam s nimi hádat, ti kluci říkali, že jsme z*urvení bu*eranti a ať chcípneme,“ dodává Kuběnka.

Poté ho jeden z mužů kopl do nohy a další na něj opět plivl. Influencer si celou událost natáčel na mobil, kteří se mu útočníci snažili vytrhnout z ruky. Poté všichni tři muži odešli. Kuběnka dal jejich fotky posléze na Instagram a prosil fanoušky, zda neznají jejich jména. Zvažuje totiž, že na muže podá trestní oznámení. Rozčilený tiktoker pak zkritizoval také obsluhu fitcentra, které podle jeho slov vůbec nezasáhlo. Odpudivé chování pak na sociálních sítích kritizují Kuběnkovi fanoušci. Možná to bude pro youtubera další motivace k tomu, aby se naučil pořádně boxovat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také