Showbyznys

1. září 2023 11:14

Josef Šťastna

Po styku s Barracudou přiznal příjmy. Tadeáš Kuběnka umí utratit i 200 tisíc měsíčně

Tadeáš Kuběnka před odchodem do vily: Co mu na soutěž řekli ti nejbližší?

Kontroverzní influencer Tadeáš Kuběnka (20) je rád, když se o něm mluví. A v poslední době se o něm mluví docela hodně. Vítěz reality show Like House 2 nedávno tvrdil, že měl orální sex s rapperem Sergeiem Barracudou. Nyní zase prozradil, jak umí utrácet.

Tadeáš Kuběnka rád provokuje a každý není na jeho žertíky připraven. Hodně by o tom mohl vyprávět rapper Sergei Barracuda, o kterém Kuběnka nedávno tvrdil, že mu poskytoval orální sex.

Kuběnka ale není pouze chlapcem s hodně prořízlou pusou, ale také mašinou na peníze. Podle webu VIPstar.cz umí měsíčně vydělávat více než poslanci. V podcastu Prokopa Holého o sobě Tadeáš uvedl, že za měsíc je schopen utratit 150 tisíc korun. To je prý ale průměr, když se rozjede, tak kasičku umí provětrat mnohem intenzivněji. Jiří dříve se mezi fanoušky objevily odhady, že Kuběnka každý měsíc vydělává přes půl milionu korun.

Kuběnka moc dobře ví, že tato slova na průměrné Čechy působí hodně provokativně. Mladík ale dál sledující popíchl, když si přisadil, že nedávno utratil přes 400 tisíc korun. Je jasné, že po těchto slovech mu někteří ze sledujících vzkázali, že je rozmazlený fracek, který si neváží peněz.

Sdílejte článek
Štítky peníze orální sex finance rap Tadeáš Kuběnka Like House Sergei Barracuda

Přečtěte si také