Bendigovi lidé mě šikanují na přání Rejmona! Tadeáš Kuběnka šel na policii s důkazy

Influencer Tadeáš Kuběnka nemá s manažerem Jana Bendiga dobré vztahy. Nyní Tadeáš šel na policii, aby předal důkazy o tom, jak Bendigův manažer Lukáš Rejmon proti němu štve fanoušky.

Influencer a vítěz druhé řady reality show Like House Tadeáš Kuběnka se na sociálních sítích vyjadřuje bez cenzury a poměrně dost často svými slovy šokuje značnou část společnosti. Zkrátka se nedržel ani při vyjádření na účet Lukáše Rejmona a Jana Bendiga.

Podle kontroverzního influencera totiž Lukáš Rejmon využívá fanoušky v kauze mouka. Přesné znění jeho výroku si můžete přečíst tady. Netrvalo však dlouho a ozvali se fanoušci Jana Bendiga, kteří se svého idola rozhodli bránit a Kuběnku zasypali výhružnými zprávami.

Mohlo by vás zajímat: Carrie Kirsten se strachuje o mladší sestru. Andree diagnostikovali nádor prsu

Kuběnka se rozhodl obrátit na policii

Tadeáš Kuběnka se kvůli výhružkám obrátil na policii. „Já jsem na policii už byl. Byl jsem tam asi půl hodiny, ale nakonec jsem to vzdal, protože jsem na to neměl nervy. Poslali jsme to s právníkem písemně,“ sdělil Kuběnka redaktorům webu Lajk. „My jsme byli v Karlíně a tam byl takový úžasný policista, který vůbec nevěděl, která bije, ten chlap ani nevěděl, co je Instagram. Takže jsme to sepsali a poslali jsme to písemně,“ uvedl influencer, kterému vadí, že mu vyhrožují lidé, kteří uctívají Bendiga i po kauze mouka, ve které si zpěvák ve spolupráci s manažerem na sebe objednali zinscenovaný útok při vyhlašování hudební ankety.

Lukáš Rejmon podle Kuběnky navádí fanynky

Podle Kuběnky navádí Lukáš Rejmon fanynky, aby ho šikanovaly. „Rejmon je ve skupině s fanynkami a píše jim to,“ začal vysvětlovat Tadeáš v rozhovoru pro Lajk. „Bendig má skupinu s dvaceti šestnáctiletými fanynkami, kde jim píše, že jsou skvělý, že bojují za Bendiga,“ uvedl Kuběnka s tím, že Rejmon má fanynkám radit, jak mají co nejvíce ranit, ale tak, aby to nebylo trestné.

„Nepište mu, že má umřít, jenom, že má hnusný obočí, z toho by mohl být problém,“ tímto způsobem má Rejmon hecovat fanynky. Alespoň to tvrdí Kuběnka.

Čtěte také: Honzo, zastav tu moučnou trapnost! Prolhaný Bendig hraje o zbytek kariéry

„Čtyřicetiletý chlap je ve skupině s šestnáctiletými fanynkami Bendiga a píše jim, ať mě šikanují za obočí. Prostě úplný magor, je to psychopat... Mě posledně nějaká ta fanynka omylem přidala do té skupiny, takže jsem to celé viděl,“ vysvětlil Kuběnka s tím, že má udělané kopie konverzací, které je ochotný předat novinářům. Vyjádření Lukáše Rejmona se shání složitě, v poslední době s novináři téměř nekomunikuje.

30+ Otázek Tadeáš Kuběnka:

Sdílejte článek
Štítky kauza celebrity showbyznys Tadeáš Kuběnka Jan Bendig Lukáš Rejmon

Přečtěte si také