Bendigovi fanoušci vyhrožují Kuběnkovi smrtí. Rejmona nazval prasetem

Influencer Tadeáš Kuběnka se ostře pustil do zpěváka Jana Bendiga a jeho partnera Lukáše Rejmona. Od fanoušků známého zpěváka si za svou kritiku vysloužil pořádnou vlnu hejtů a dokonce i výhružek smrti. Je ale pravda, že Kuběnka se do obou pánů pustil hodně nevybíravým způsobem.

Tadeáš Kuběnka se rozhodl, že bude reagovat na Bendigovu moučnou kauzu, o které jsme psali například zde. Tadeáš nešel pro ostrá slova daleko, přepis jeho výroků necháváme v plném znění, aby si čtenáři udělali obrázek. Nutno podotknout, že Kuběnka se dopustil až rasistických výroků.

„Kdyby ti cikání pochopili, že je Rejmon jen využívá, protože jsi pro ně jednoduchá cílovka, chápeš to? Jednoduchá cílovka pro predátora, vole, a oni se ho budou ještě zastávat. On zmanipuloval čtyři tisíce cikánů po celé České republice, včetně Bendiga. To je neuvěřitelné, co tenhle chlap je za odporné prase a že ti lidé jsou tak tupí, že ti fanoušci jsou tak debilní,“ prohlásil na svém Instagramu influencer, který má s Lukášem Rejmonem dlouhodobé problémy. S manažerem Bendiga si vítěz reality show Like House 2 nesedl prakticky od začátku a vlna nenávisti pokračuje.

Mohlo by vás zajímat: Pornoherečka Emily Willis bojuje o život. V pětadvaceti letech se jí zastavilo srdce

Fanouškům Jana Bendiga se tohle pochopitelně nelíbilo a svého idola se rozhodli bránit. „Vyřiďte Tadeášovi, ať se nenaváží do Lukyho. Luky je nejlepší člověk na světě, on si tohle nezaslouží. Jinak bude zle. Nechte Lukyho být, nebo skončíte ve Vltavě,“ napsal anonym drsnou SMS, kterou adresoval Kuběnkově kamarádce – Simoně Tvardek. „Ty hloupá šmucko, ten ‘nejlepší člověk’ jen bere vaši kulturu a těží na tom. Našel si cikána, co zpívá cikánům, a těží na vás,“ vzkázal Tadeáš na sociálních sítích odesílateli zprávy.

Kuběnka popsal, jak mu vyhrožují Bendigovi fanoušci

Nechutné zprávy ale nejsou to jediné, co Tadeášovi chodí. Dokonce už mu někdo volal i ze skrytého čísla. „Přestaneš psát, ty m*dko, přestaneš psát, nebo z tebe udělám palačinky. Udělám ti vajíčkovou bitvu, ty p*čo,“ volala mu prý nějaká dívka. Kuběnka si vše uložil a celou záležitost oznámil na policii.

Čtěte také: Útok byl domluvený a zaplacený. Roztřesený Bendig dál tvrdí, že si atentát neobjednal

Moučná kauza zpěváka Jana Bendiga rezonuje Českem kvůli tomu, že podle policie si zpěvák celý útok na sebe objednal a ještě za něj zaplatil. Policie případ uzavřela s tím, že všichni aktéři se na šaškárně předem domluvili. Zpěvák ale dál tvrdě zatlouká a tvrdí, že policie pochybila. Proti závěrům policie se chce Bendig bránit právní cestou.

Vyložené karty Helen Stanku - Tadeáš Kuběnka:


Přečtěte si také