Showbyznys

18. března 2024 21:26

Josef Šťastna

Honzo, zastav tu moučnou trapnost! Prolhaný Bendig hraje o zbytek kariéry

Jan Bendig o kauze mouka

GLOSA: Z nadějného zpěváka, který měl v roce 2024 dosáhnout na vrchol své kariéry, se během pár dnů stal odstrašující příklad lháře, který netuší, že každá trapnost má své limity. Honza Bendig hraje nejen o kariéru, ale také o zbytky cti.

Moučný útok Jan Bendig a jeho manažer Lukáš Rejmon nejen vymysleli, ale dokonce za něj zaplatili. Alespoň to plyne z vyšetřování elitních českých kriminalistů, kteří podivný atentát rozebrali do posledního detailu. Policejní usnesení přineslo řadu důkazů shromážděných na základě výpisu účtu, výpisu hovorů i kamerových záznamů.

Policie zjistila, že žádný rasistický útok se na vyhlašování hudební ankety nestal. Šlo pouze o divadlo, kterým na sebe chtěl zpěvák strhnout pozornost a získat si přízeň fanoušků před plánovaným životním koncertem.

Redakce magazínu Showtime také zjistila, že incident měl zřejmě domlouvat Bendigův přítel a manažer v jedné osobě, Lukáš Rejmon, což má dokazovat telefonní komunikace mezi ním a údajným útočníkem. Bendig o celé šaškárně podle policie věděl a na trapné show se podílel.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Bendig si útok objednal a zaplatil, zjistila policie. Není to pravda, hájí se zpěvák

O tom, jak Bendig a jeho přítel domlouvali scénku, která měla ze zpěváka udělat napadeného chudáčka, se můžete dočíst například zde.

Honzo, řekni pravdu

O tom, že Bendig netuší, jak celou situaci nyní zahrát do autu, svědčí neuvěřitelný rozhovor v pořadu Nový den, kdy zpěvák zapíral, až mu od pusy mouka prášila. Pokud on a jeho manažer věřili, že celá ubohost nějakým způsobem časem vyhnije, tak se spletli.

Bendig v rozhovoru připomínal kluka, který tvrdí, že žádnou bonboniéru neukradl, ale přitom má plné zuby čokolády a po prstech mu teče nugát. Tohle se nepovedlo a video s kličkujícím umělcem se stalo tragikomickým virálem, který v pondělí válcoval český internet.

Ve hře jsou nyní dvě možnosti. Buď si celou věc policie vymyslela a elitní kriminalisté se šeredně spletli, nebo Bendig lže. O tom, že na Bendiga skutečně zaútočil fanoušek s pytlem mouky, jsou dnes přesvědčení snad jen zpěvákovi desetiletí fanoušci. Ostatní vidí zpoceného kluka, který netuší, co má dělat. Přitom je jasné, že zpěvák už dávno nehraje o čest, ale ve hře je celá jeho kariéra. Policie má nabito a Honza tahá za hodně krátký konec.

Zastavit spirálu trapnosti a lidské malosti dnes může jen Bendig či jeho přítel Lukáš. Stačí říct jediné - dámy a pánové, sorry, tohle jsme zvorali. Čím dříve v sobě Bendig najde sílu pro tento krok, tím lépe pro něj. Zatím to bohužel vypadá tak, že rochnění v mouce je pro něj více než důvěra fanoušků a kolegů ze showbyznysu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také