Showbyznys

3. prosince 2023 18:11

Josef Šťastna

Barbara a MC Erik ovládli 90. léta. Zpěvačka zemřela ve 43 letech. Věřila, že nemoc porazí

Tisíce fanoušků na Slovensku a v Česku jsou v šoku z toho, že ve 43 letech zemřela Barbara Haščáková, která se v 90. letech proslavila ve dvojce s MC Erikem.

Slavné hity Sen a Keď príde láska zná každý, kdo alespoň jednou zašel na diskotéku. Nyní fanoušky šokovala velmi smutná zpráva, Barbara Haščáková zemřela v USA, bylo jí pouhých 43 let. Dne 22. listopadu podlehla náhlé cévní příhodě. Informaci o jejím úmrtí potvrdila rodina.

Smutnou zprávu pro TASR (Tiskovou agenturu Slovenské republiky) potvrdil bratr zesnulé umělkyně Andrej Haščák. Sdělil, že lékaři v nemocnici Memorial Hospital ve městě Sarasota, kde žila, určili jako příčinu smrti náhlou cévní mozkovou příhodu.

Poslední rozloučení s Barbarou se uskutečnilo v úterý 28. listopadu na místní římskokatolické faře v přítomnosti nejbližší rodiny a úzkého kruhu přátel. Podle informací Haščáka by měly být její ostatky převezeny na Slovensko. Pochovaná bude v rodných Košicích.

Byla jako moje sestra, vzkázal MC Erik

"Bára byla vždycky hodně energická a svá. Takové veselé dítě. Pro mě však byla vždy jako mladší sestra. Byl mezi námi rozdíl devět let. Mně bylo čtyřiadvacet a jí patnáct. Nic jsme spolu neměli," uvedl MC Erik pro ÓČKO STAR.

Barbara odjela v roce 1999 do Spojených států. Původně kvůli odpočinku a soukromí, ale nakonec se jí v USA zalíbilo a dokonce si tam našla manžela, na Slovensko se ale ráda vracela.

Podle webu Topky.sk Barbara cévní mozkovou příhodu překonala už před dvěma lety. Už tehdy svět obletěla zpráva, že bojuje o život.

Později ale Barbara Haščáková vzkázala, že je v pořádku a dokonce chystala turné. Fanouškům vzkázala, že určitě z tohoto světa odcházet nehodlá. Bohužel o dva roky později už boj o život prohrála. Odešla legenda Slovenského popu, odešla nádherná čistá žena s dokonalým hlasem.

ČTĚTE TAKÉ: Byli MC Erik a Barbara milenci? Erik promluvil až po letech

Smrt v posledních dnech fanouškům bere samé krásné lidi:

Sdílejte článek
Štítky nemoc USA MC Erik a Barbara Erik Aresta Barbara Haščáková

Přečtěte si také