Showbyznys

15. února 2024 15:21

Josef Šťastna

Česká swingers babička šokuje: Hana (68) svedla stovky mužů, orgie bere jako hostinu

Show Jana Krause (36) - upoutávka

Energická Hana Hykyšová (68) se netají tím, že sex bere jako sport a ráda zkoumá těla mladých mužů. Nejčastěji je shání na Tinderu. Umí pouze česky, ale v posteli měla zástupce šestatřiceti národností.

Hana Hykyšová je šarmantní dáma, která sama sebe považuje za šelmu, která loví muže. Specializuje je se na mladé kluky, protože má ráda dotyky a baví ji testovat hebkou kůži.

„Potřebuju mláďátka, koťátka, štěňátka, co mají hebkou kůži, neposkvrněnou, která se chtějí vše učit, vše si zapamatují, jsou ze všeho nadšení. To staří cynici nemají. Moji milenci chtějí ženy, co toho hodně zažily. Je to zvláštní, oni moje stáří vůbec nevnímají. Prostě to nechápu, ale úplně vidím, jak to stáří nevidí, a jsem za to samozřejmě strašně ráda. Moje stařecké ruce, tyranosaurus rex leží vedle těch jejich paciček,“ pochlubila se stárnoucí dáma v rozhovoru pro idnes.cz.

Hana se opravdu nestydí o sexu mluvit hodně otevřeně. Sex s mladými muži a skupinové orgie bere jako formu relaxace. „Někdo cestuje po exotických zemích, já po mužských tělech,“ uvedla Hana v Show Jana Krause s tím, že sexu jako sportovní disciplíně se věnuje 55 let. „Sex je můj nejoblíbenější sport. A to není žádná legrace – musíte pořád cvičit a chodit do posilovny, abyste měl stále tu kondici, protože kamasutra je hrozně složitá. Jsou některé polohy, které ani nedáte,“ uvedla Hana s úsměvem.

Hana Hykyšová dříve hodně chodila na swingers akce

„Bez swingers party bych nevěděla, co to je sex. Protože v soukromí znáte jen ten svůj. S jedním mužem, s druhým, s desátým, se stým, ale pořád jen svůj, znáte ho jen ze své postele. Tam vidíte sex zvenku. Sex ostatních. Především sex jiných žen. Protože chlap je, co si budeme povídat, jednoduchý organismus. Jsem militantní feministka. Ale žena? Každá je při sexu jiná, pokud ho miluje,“ vysvětlila v rozhovoru pro idnes.cz s tím, že třeba gang bang bere jako velkou hostinu, kdy si pořádně „nacpe břicho“ a od stolu odchází zcela plná.

Hana během rozhovoru prozradila, že partnery shání například na seznamovací službě Tinder, ovšem zdaleka ne každý projde jejím přísným výběrem. „Osmdesát procent vylučuju. Protože nejsou sošní. Lpím na tom, aby byli atleti. Nejlépe profesionální sportovci,“ upřesnila v Show Jana Krause. Sama umí pouze česky, ale to jí nebrání v tom, aby sváděla cizince. Před sexem ani mluvit nepotřebuje, nemá ráda, když jí muž do hlavy vymluví díru a přenáší na ni své myšlenky a problémy.

Hana také ví, že moderní seznamovací kanály umí být velmi zrádné, neboť si člověk může někoho vybrat na základě fotografií, při osobním setkání pak ale zjistí, že je spousta věcí jinak. „Na seznamkách je obličej, často i tělo, je tam uvedená výška, všechno. Vy si to prohlédnete, vyberete si, jdete na rande – a pozor! On tak nevypadá… tak ho vyloučíte,“ popsala Hykyšová, která do sexu neplete lásku, protože už jí není dvacet let. Celý pikantní rozhovor si můžete vychutnat zde.


Přečtěte si také