Charlotte Štiková má potetované uši. Udělala si to sama

Charlotte Štiková o současném životě

Charlotte Štiková (27) která se proslavila jako dcera Moniky Binias, má za sebou divoké období. Nyní říká, že drogy ke šťastnému životu už nepotřebuje. Charlotte při natáčení rozhovoru ukázala, jak si vyzdobila uši.

Hvězda reality show Štiky a influencerka Charlotte Štiková si prošla náročným obdobím, kdy se na veřejnost dostaly fotografie, na nichž vypadala jen krůček od zhroucení, a následně přiznala užívání drog.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Monika Binias s manželem přišli o miminko. Zakopla jsem a špatně to dopadlo, přiznává

Charlotte otevřeně přiznala, že v klubech zkoušela kokain i pervitin, ale nikdy si prý nepíchala do žíly, to se jí podle jejích slov hnusí. Nyní pro web Prima Ženy uvedla, že se odrazila od dna a zkouší nastartovat svůj život.

Při natáčení rozhovoru také mladá Štiková šokovala novým tetováním. Její uši zdobí abstraktní kresba.

„Uši jsem si tetovala sama, normálně strojkem. Nastavila jsem si přední kameru na telefonu a jela jsem. Není to nic konkrétního, je to abstrakce,“ prozradila Charlotte pro web Prima Ženy. Nadšená je přitom nejen z ozdobených uší, líbí se jí i účes, který momentálně nosí.

V poslední době byla drobná blondýnka často spatřována s delšími vlasy a kšiltovkou, ukázalo se ale, že šlo o paruky a příčesky, díky kterým mohla měnit svůj vzhled podle aktuální nálady. I krátké vlasy jí ale sluší a zdůrazňují kromě tetování na uších také rysy v obličeji, které prokoukly i po shození nadbytečných kilogramů.

Sdílejte článek
Štítky drogy tetování reality show vzhled Charlotte Štiková Monika Binias

Přečtěte si také