Mámu peskuje a je hloupý. Charlotte Štiková popsala manžela Moniky Binias

Když se v dubnu objevily šokující fotografie Charlotte Štikové, na nichž vypadala na krůček od zhroucení, lidé začali okamžitě spekulovat o tom, že užívá drogy. To nakonec ona sama také potvrdila. Její matka Monika Binias pak ve svém podcastu odvyprávěla její příběh a také ji pozvala na rozhovor. Slova nejmladší z klanu Štiků ale vyvrací, že by jejich vztah byl tak růžový, jak se může zdát.

Když Monika Binias promlouvala o své dceři v jedné z epizod podcastu Nevim no, dala jasně najevo, že jde pro ni o velmi citlivé téma. „Špatní lidé ji dovedli k narkotikům. Nemůžu se sebrat a jet pro ni. Nejde to,“ posteskla si. Jen o něco později pak ale došlo ke zlomu a matka s dcerou se po delší době setkaly. Dokonce spolu natočily podcast. Podle Charlotte na ni ale měla Monika nachystanou past.

„Kontaktovala mě s tím, že bych se tam mohla vlastně očistit a že mi s tím pomůže. Když tě takhle pozve tvoje máma, tak ti nedochází, že by v tom byla nějaká léčka. Takže na ten podcast jsem přišla a myslela jsem si, že nemá nekalé úmysly a pak nad tím přemýšlíš, dozvíš se, co vyšlo za ten článek. Já jsem v tom podcastu ani neměla být, já jsem šla jenom za mámou,“ řekla v podcastu Freak Show.

Čtěte také: Charlotte Štiková sepsula rodinu. Táta je pro mě teď cizí, máma mě nachytala

Charlotte Štiková nyní dokonce některá slova své matky vyvrací. Monika Binias tvrdila, že řeší dluhy, které její mladší dceři vznikly tím, že neposílala zboží, za které jí ženy na Instagramu už zaplatily. „Máma moje dluhy určitě neřeší a nikdy neřešila, i když jsem měla třeba za MHD. Nevím, jak na tohle přišla,“ řekla problémová blondýnka při rozhovoru s Evou Feuereislovou.

Petr má hloupé názory

Letos v létě tomu budou čtyři roky, co se Monika Binias znovu vdala. Podle Charlotte měl její manžel Petr vypisovat na sociálních sítích velkému množství jiných žen a matka je nejen v důsledku toho extrémně žárlivá. Sama se s ním několikrát viděla, přesto si na něj nevytvořila vyhraněný názor. Myslí si ale, že není nejostřejší tužkou v penálu.

„My jsme se nikdy nějak nebavili, já ho beru neutrálně. Spíš mi je někdy nesympatický a myslím si, že někdy nemá svůj názor. Nebo on má svůj názor, ale přijdou mi ty jeho názory hloupé. Ale zároveň jsem byla překvapená, že když byl s mámou, tak ji peskoval. Což jsem byla v šoku, protože celý život jela máma do táty,“ popsala Charlotte Štiková, čeho si všimla.

Vulgarita a závist

Moderátorka podcastu Eva Feuereislová upozornila na to, že Monika Binias bývá ve veřejných vyjádřeních a ve svém podcastu velice vulgární. Narovinu se tedy Charlotte zeptala, zda její máma taková bývala vždy, nebo zda se její chování postupem času nějak měnilo. Když byly Charlotte a Ornella malé, tak se prý chovala jinak.

„V určité míře byla sprostá taky, ale jako malé děti jsme to nevnímaly... Asi se samozřejmě i krotila. Ale teď to rozjela… Začalo to, když jsme byly se sestrou starší, asi tam byla určitá závist. Přitom ona byla vždycky proti tomu,“ vysvětlila Štiková, co si myslí, že stojí za vulgárním vyjadřováním její matky.

Čtěte také: Charlotte Štiková potvrdila užívání tvrdých drog: Teď jsem čistá a zaměřuji se na práci

Když přišla řeč na reality show Štiky, která byla vysílána v roce 2018, Charlotte otevřeně přiznala, že obsah epizod skutečně odrážel každodenní realitu tehdy už poměrně disfunkční rodiny. „Všichni si myslí, že to bylo nahrané, ale ono to nahrané nebylo. A to ještě nebylo úplně do plných…“ dodala.

Podívejte se, jak Charlotte vypadala v reality show Štiky:

Sdílejte článek
Štítky drogy vulgarita závist Charlotte Štiková Monika Binias Petr Binias Eva Feuereislová

Přečtěte si také