Na jehle? To asi ne! Monika Binias popsala drogovou zkušenost své dcery

Poté, co se na veřejnost dostaly fotografie dcery Moniky Binias (51) Charlotte Štikové (27), na kterých je vyhublá, má růžové vlasy a vypadá jako tělo bez duše, se lidé začali obávat o její zdravotní stav. Její matka se proto rozhodla promluvit a objasnit veškeré spekulace týkající se mladší sestry Ornelly Koktové (31).

Nejnovější fotografie nejmladší Štikové vyvolaly v lidech velké obavy. Charlotte je na nich téměř k nepoznání a vypadá na nich jako tělo bez duše. Zveřejněné snímky se velmi dotkly Charlottiny matky Moniky Binias, která se snaží dceři dlouhodobě pomáhat a její problémy řeší s odborníky.

Čtěte také: Jako narkomanka prý už nevypadá. Monika Binias ukázala novou fotku své dcery Charlotte

Charlotte Štiková bojuje se závislostí na drogách

Monika Binias nyní v rozhovoru pro ŽivotvČesku.cz vyvrátila, že by takto její mladší dcera aktuálně vypadala a uvedla situaci na pravou míru. Prozradila, že zmiňované fotografie nejsou aktuální a její dcera se závislostí v současnosti bojuje a drogy už neužívá.

Přečtěte si: Strach, že se narkomanka Katka nedožije prázdnin. Bradáčová na nejnovějších fotkách šokuje

„Jde o staré fotky, teď jsem s ní strávila víkend a rozhodně tak nevypadá. Jsme v každodenním kontaktu. Vím, že na tom pracuje, v současnosti se stav Charlotty zlepšuje,“ uvedla Monika Binias a zveřejnila na svých sociálních sítích aktuální fotografii své dcery.

„Charlotte v současnosti drogy nebere,“ objasnila Monika Binias. To, zda si Charlotte návykovou látku aplikovala pomocí jehly či jinou formou, však přesně neví. „To nevím. nechci se v tom rýpat, lhala bych, ale řekla bych, že injekčně nikdy,“ doplnila matka Charlotte.

To, že je mladší sestra Ornelly Koktové závislá na drogách, se její matka dozvěděla před dvěma lety. „Postupně situaci řešíme, ale je potřeba si uvědomit, že to není jednoduché. Jde o dospělého člověka, kterému nelze nic přikázat. Situaci řešíme i odborně,“ sdělila Binias pro ŽivotvČesku.cz.

Podívejte se na Moniku Binias v reality show Štiky:

Sdílejte článek
Štítky drogy zdraví závislost Monika Štiková Charlotte Štiková Monika Binias

Přečtěte si také