Jako narkomanka prý už nevypadá. Monika Binias ukázala novou fotku své dcery Charlotte

Charlotte Štiková (27) v poslední době byla velkým tématem. Údajně na tom měla být hodně zle, bavit se s narkomany a okrádat zákaznice, které si od ní na internetu chtěly koupit oblečení. Ohledně jejího aktuálního stavu nicméně udělala jasno Monika Binias (51), která ukázala, jak na tom její dcera nyní je. Charlotte prý vypadá velmi dobře.

Když Monika Binias promlouvala o své dceři v jedné z epizod podcastu Nevim no, dala jasně najevo, že jde pro ni o velmi citlivé téma. „Špatní lidé ji dovedli k narkotikům. Nemůžu se sebrat a jet pro ni. Nejde to,“ posteskla si. Možná právě její slova byla zlomovým bodem, kdy se Charlotte rozhodla, že pomocnou ruku přijme.

Nejnovější fotografie nejmladší Štikové vyvolaly v lidech obavy o její stav, je na nich pobledlá a vypadá jako tělo bez duše. Monika Binias ovšem tvrdí, že fotky jsou projeté nelichotivým filtrem a že jsou ze dne, kdy její dceři zemřel pes - psali jsme zde. Jako jediná z rodiny je nyní s Charlotte opět v kontaktu.

Velký zlom

„My jsme byly o víkendu v Praze točit náš podcast, plus jsme dávaly nějaké VIP rozhovory. A já mám aktuální fotky a za tři neděle nebo za čtrnáct dní, až to zpracujeme, vyjde rozhovor. Ona vyjde jako host. To už je všechno natočené a mám fotky, jak aktuálně vypadá. Druhý den to bylo se Sámerem Issou, zpívali spolu svůj slavný duet. Charlotte vypadá báječně,“ pochlubila se Binias pro Prima Ženy.

To, že nyní vypadá Charlotte dobře, potvrdil redakci i zpěvák Issa, který obě dámy o víkendu viděl. „Ony tady u mě byly a byly tady v pohodě. Charlotte to slušelo, vypadala fajn,“ prozradil během krátkého rozhovoru pro Prima Lajk. I z tónu hlasu přitom bylo jasné, že si ze schůzky odnesl jen ty nejlepší dojmy.

Jako nový člověk

Aktuální fotografii své dcery zveřejnila podnikatelka záhy na sociálních sítích. Nutno podotknout, že fotografie ani v nejmenším nepůsobí, že by prošla jakoukoliv retuší. Zdá se tak, že ač nedávno zveřejněné snímky mohly působit opačným dojmem, Charlotte Štiková ve skutečnosti vypadá dobře a má úsměv na tváři.

Je tak jasné, že když dojde na nejhorší, matka se dcery vždy zastane. „Ona je miláček, opravdu to je hodná holka. Bohužel teď má blbé období. Snažíme se... teda jen já, nikdo jiný z rodiny, všichni ostatní se ji snaží potopit. Já jsem její máma, ten člověk je hotový, samozřejmě musí chtít sám,“ prozradila Monika Binias s tím, že pro Charlotte shání pomoc.

„Jak jsem mluvila s panem primářem, chce to systematičnost, pomocnou ruku, diskutovat. Bohužel na psychologa čekáte v České republice rok až dva. Prostě to táhnu s ní,“ dodala dvojnásobná matka, pro kterou je Charlotte pořád milovanou dcerou.

Podívejte se na Moniku Binias v reality show Štiky:

Sdílejte článek
Štítky drogy Monika Štiková Charlotte Štiková Monika Binias Sámer Issa

Přečtěte si také