Drogy a noc mezi narkomany. Monika Binias popsala život dcery Charlotte. Její táta je v šoku

Charlotte Štiková (27) sice zmizela z veřejného života, ale mluvit se o ní nepřestalo. Podle zlých jazyků za jejím váhovým úbytkem nestojí dřina v posilovně a také se ozývají lidé, kteří tvrdí, že jim dluží peníze. Její matka Monika Binias (51) se nyní rozhodla udělat jasno v tom, co se s nejmladší Štikou vlastně děje. Ve svém podcastu Nevim no prozradila, že ji špatní lidé dovedli k užívání narkotik. Redakce Prima Lajk promluvila také s Michalem Štikou, ten je z celé situace hodně špatný.

Veřejně se problémy na Charlotte Štikovou začaly nabalovat v roce 2023, kdy si řada žen do médií postěžovala, že je měla podvést. Údajně si od ní objednaly zboží, za které dopředu zaplatily, ale nikdy ho neobdržely, ani peníze jim následně vráceny nebyly. Ještě předtím se přitom zdálo, že se Charlotte daří dobře.

V uplynulých letech nejmladší Štika výrazně zhubla a na sociálních sítích působila, jako by na sobě opravdu tvrdě pracovala. Monika Binias ale už tehdy tvrdila, že je vše jinak a že si nechala podvázat žaludek. „Naštvalo mě, že říkala, že najednou cvičí a jí zdravě. Já jí řekla, že tohle nebudu podporovat,“ řekla ve svém podcastu Nevim no.

Binias tvrdí, že Charlotte nezvládla rozchod s Ifkem

Dále se Binias, dříve Štiková, rozpovídala o tom, že když Charlotte začala hubnout, začal se jí tím plnit sen. S dlouholetým partnerem Ifkem se údajně rozešla proto, že si myslela, že si najde milionáře. Tak se ale nestalo. Právě onen rozchod byl podle její matky bodem zlomu, kdy to začalo s pohlednou blondýnkou jít z kopce, začala obrážet večírky a stýkat se se špatnými lidmi.

„Snažila jsem se Charlotte dohledat. Vypisovala jsem, volala. Pak se mi ji podařilo dohnat. Řekla mi, že ji věznil chlap, který ji týral, chtěl ji zabít, znásilnit. Plno lidí zklamala. Dluží plno lidem peníze. Ti špatní lidé ji dovedli k narkotikům. Nemůžu se sebrat a jet pro ni. Nejde to,“ posteskla si Monika Binias, která také v podcastu mluvila o tom, jak dcera strávila noc mezi narkomany.

„Můj kolega mi napsal, že viděl Charlotte a Ifka přespávat na nádraží mezi fetkama. Doslova jsem je sebrala s tou dekou a vzala je nazpátek. Mluvili jsme o tom, že každý příběh nemusí skončit dobře. Snažila jsem se jí sehnat práci, ale nechtěla,“ povzdechla si Binias s tím, že o dceři ví, že zkoušela marihuanu.

Čtěte také: Opravdu je více sexy než Ornella? Charlotte Štiková provokuje svými prsy a žhavými fotkami

V upřímné zpovědi o dceři, o níž se jí mluvilo jen těžko, protože jak sama na začátku uvedla, je to pro ni nejcitlivější téma, dodala, že když Charlotte nechce, tak jí nemá jak pomoct. „Nemůžeš dospělého člověka věznit. Oni přemýšlejí jinak. Nemůžeš ho donutit. Nemůžeš ho zachránit. Podala jsem Charlottě tisíckrát ruku, že ji pomohu,“ dodala hvězda reality show Štiky.

Reality show Štiky si můžete přehrát na prima+:

Vyjádření otce

„Vůbec nevím, kde se pohybuje, kde bydlí, nic prostě... Neviděl jsem ji asi rok, bohužel,“ řekl pro Prima Lajk otec Charlottky Michal Štika. Podcast své bývalé manželky zaznamenal, ale celou epizodu si nikdy neposlechl. Výjimku neudělal ani v případě té poslední, která se týkala jeho mladší dcery. Ze slov Moniky Binias nemá prý dobrý pocit.

„Viděl jsem jen nějakou dvacetivteřinovou upoutávku a úplně jsem se zhrozil z toho, jak se tam vyjadřovala. Já jsem si to nekoupil, protože ji v tom nechci podporovat a asi by mi bylo špatně z toho, co tam říká. To je něco tak nechutného, že ani nevím, jak se k tomu vyjádřit,“ okomentoval Štika otevřeně povídání své ex.

Čtěte také: Aleš Bejr a Monika Binias spolu měli poměr. Aleš je inteligentní, říká máma Ornelly

„Mohl bych v podstatě udělat to samé, že bychom hráli takový ping pong, ale přece kvůli pár penězům nebudu říkat něco takového jako ona. Mohl bych říkat různé věci, ale já bych to v životě neudělal. A ona navíc ještě lže,“ dodal šokovaný Štika.

Podívejte se na ukázku z reality show Štiky, kterou si můžete přehrát na prima+:

Sdílejte článek
Štítky peníze drogy marihuana dluhy Monika Štiková Charlotte Štiková Monika Binias Michal Štika

Přečtěte si také