Showbyznys

3. října 2023 14:47

Josef Šťastna

Manžel jí doporučil nového chlapa. Ornella Koktová vybírá náhradu za svého Pepu

Štiky (10): Abys to přežil Pepo

Trojnásobná matka a hvězda reality show Štiky Ornella Koktová (30) si uvědomuje, že má po svém boku manžela, který rozhodně nemládne. Pepovi Koktovi je už 66 let a je smířený s tím, že přijde doba, kdy nebude tempu své živelné manželky stačit.

Pepa Kokta patří k lidem, kteří mají velký smysl pro humor a obrovskou moudrost. Po nevydařeném vztahu s Gábinou Partyšovou našel štěstí po boku okouzlující Ornelly, která mu porodila dva syny a dceru. Také Ornella patří k lidem, kteří mají rádi klid a pohodu.

„Myslím si, že jsem klidná, protože když máte tři děti, nemůžete se ze všeho hroutit nebo kvůli všemu rozčilovat. Popsala bych se jako sparťanská máma, takže když třeba zakopnou, neběžím hned k nim a nelituji je. Mám sportovnější přístup, ale jsem milující máma, která je obejme kdykoliv budou chtít,“ prohlásila dcera Moniky Binias pro magazín Žena IN.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Gábina Partyšová

Mladá podnikatelka, která umí skvěle skloubit péči o rodinu a vydělávání peněz, si také uvědomuje, že po svém boku má chlapa, kterému pomalu ale jistě táhne na sedmdesátku. Ornella s úsměvem prozradila, že i její manžel chápe, že přijde doba, kdy tu pro svou náročnou ženu nebude.

„My se o tomhle bavíme celý roky, to není žádný tajemství. Pepa je cynik a hlavně se smrti nebojí, takže ten říká, že by nejradši odešel dřív, abych si ještě užívala mládí. On mi řekl, že až to nastane, že nemám žít ve smutku a jako jeptiška v klášteře. Tak jsem řekla, že dobře, že si teda asi pak někoho najdu (usmívá se). Ale když si někoho budu hledat, tak hlavně ať už má odrostlý děti, protože já už žádné dítě asi nejsem schopná ve zdraví donosit. Zažila jsem tři císařské řezy a to už ne,“ dodala s upřímností v hlase žena, kterou čtenáři a čtenářky znají z reality show Štiky.

Sdílejte článek
Štítky nevěra manželé Josef Kokta Gabriela Partyšová Monika Binias Ornella Štiková

Přečtěte si také