Showbyznys

23. března 2024 07:20

redakce Prima Lajk

Ornella Koktová má obavy, že její sestra podvádí a krade. Před Charlotte varuje

V poslední dnech na veřejnost opět vyplouvají znepokojivé zprávy o Charlotte Štikové (27) a jejích obchodních praktikách. Nespokojené zákaznice se rozhodly, že před podivnými praktikami nejmladší z rodiny Štikových budou varovat další možné zákazníky. K nepříjemné situaci se nyní vyjádřila i Ornella Koktová (31).

Dcera Moniky Binias, Charlotte Štiková by se ráda stala úspěšnou podnikatelkou. Již roky sní o tom, že jednoho dne rozjede svůj vlastní byznys a stane se finančně nezávislou. V jednu dobu to vypadalo, že se jí to i podaří, nyní je opět v problémech.

Čtěte také: Charlotte Štiková čelí nařčení, že je zlodějka. Sebrala prý tisícovku ženě z Moravy

Ještě během loňského podzimu Charlottiny rodiče na ni pěli chválu a drželi jí palce v jejím novém byznysu. „Začala umělecky malovat a má plány, že se tím chce živit. Myslím, že když bude chtít, proč by nemohla. Maloval i Karel Gott, tak proč by nemohla moje dcera. Fandím jí a mám radost, že má sny, které realizuje,“ řekl před časem pro ŽivotvČesku.cz její tatínek Michal Štika.

Teď se však rodina od své dcerunky distancuje a zřejmě už za ni nehodlá řešit neustálé problémy. To, že je Charlotte opět v problémech, přiznala nyní i její sestra Ornella v podcastu Agáta a Ornella. „Skoro rok jsem se s ní neviděla, pořád mění telefonní čísla a ani táta na ni nemá kontakt. Začaly mi psát ženy, že si u ní něco objednaly a že jim Charlotte nic neposlala. Už jednou jsem za ni tenhle průšvih řešila, vyplatila jsem všechny, ale teď už to dělat nebudu. Charlotte bude letos osmadvacet let, je to dospělá osoba, za kterou neručím,“ uvedla Ornella Koktová otevřeně.

Podívejte se: GALERIE: Opravdu je více sexy než Ornella? Charlotte Štiková provokuje svými prsy a žhavými fotkami. Jak se vám líbí?

Dále přiznala, že chování její sestry nemá nejlepší vliv na zbytek rodiny, zejména se trápí babička. „Babička to nese těžce, zhubla a já jí říkám, ať tu Charlottu nehrotí, že to není ostuda celé rodiny, ale jen její,“ dodala Ornella s tím, že radí lidem, aby si od sestry nic neobjednávali.

Ornella Koktová promluvila o módě a luxusních kabelkách:

Sdílejte článek
Štítky peníze podvod průšvih Charlotte Štiková Monika Binias Ornella Štiková

Přečtěte si také