Showbyznys

12. dubna 2024 13:47

Josef Šťastna

Vypadá jako narkomanka. Monika Binias promluvila o tom, jak chtěl chlap znásilnit její dceru

Štiky (10): Charlotte na koni

Zdá se, že s Charlotte Štikovou (28) to nedopadne dobře. Situace kolem ní je tak zoufalá, že na plnou pusu se rozhodla promluvit její maminka Monika Binias (51).

Charlotte Štiková na tom není dobře a je otázkou, na jak hluboké dno dopadne. Její maminka Monika Binias ve svém podcastu s názvem Nevim no prozradila, že špatní lidé její dceru svedli na drogovou cestu - psali jsme zde.

Některé detaily jsou tak šokující, že si je možná Binias měla nechat pro sebe. Také Michal Štika (otec Charlotte) se domnívá, že některé věci by se na veřejnost nikdy dostat neměly. Jenže Monika je v koncích a neví, jak dceři pomoci. Proto se rozhodla ze všeho alespoň vypovídat. Na její slova upozornil web VIPstar.cz.

S Charlotte Štikovou to jde z kopce

Monika Binias bez cenzury popsala, jak dnes Charlotte žije. Vše začalo už na konci roku 2023. „Party, drogy, špatní partneři. Pak přišel Silvestr a volala Ornella, že je Charlotte ve špatné společnosti a stýká se s hroznou partou lidí. Myslela jsem, že dostanu mrtvici,“ popisovala Monika chvíle, kdy jí došlo, že s Charlotte je to opravdu velmi vážné. „Řekla mi, že ji věznil nějaký chlap, který ji chtěl zabít a znásilnit,“ popsala šokující scénky Binias.

Někdy v té době s Charlotte ještě mluvila redakce Prima Ženy. Charlotte popisovala, jak odkopla přítele Ifka a jak ji balí zajímaví muži.

Máte rádi reality show Štiky? Všechny díly najdete zde!

„Není to pauza, žádná šance na návrat není, je to fakt konec. Já se s Ivkem chtěla rozejít už poslední rok, opravdu už jsem ho brala jen jako kamaráda, ale zároveň mi bylo trochu líto, že těch pět let nebude mít pokračování... Trvalo mi rok, než jsem se k definitivnímu rozchodu odhodlala. Ivko byl z toho hodně hotový, myslím, že je i dnes trošku smutný, ale řekli jsme si, že můžeme být dál kamarádi, a on souhlasil, že se chce se mnou bavit dál, že mě úplně ztratit nechce,“ popisovala otevřeně mladá Štiková pro Prima Ženy s tím, že si určitě najde nějakého bohatého chlapa. To se ale nestalo, začaly se na ni lepit samé podivné existence.

Monika Binias ve svém podcastu uvedla, že by ráda dceři nějak pomohla, ale prý to nejde. „Tenhle člověk žije jinak než normálně přemýšlející člověk. Nelze vzít plnoletého a svéprávného člověka někam do ciziny, tam ho zamknout a dělat nějakou samoléčbu. Nemůžu ji věznit, to neexistuje. Ona tu pomocnou ruku nechce, opakovaně,“ uvedla Monika a z očí se jí začaly kutálet slzy.

Monika Binias také přiznala, že dceru ještě letos neviděla. K poslednímu setkání došlo v prosinci. „Naposledy po setkání vypadala tak strašně, že ji chtěli vyhodit z kavárny, že vypadá jako fetka,“ přiznala viditelně otřesená žena, která kdysi zářila v reality show Štiky.

Podívejte se, jak Charlotte zářila v show Štiky:

Sdílejte článek
Štítky drogy pervitin Playboy Ornella Koktová Charlotte Štiková Ornella Štiková Michal Štika

Přečtěte si také