Showbyznys

5. července 2024 11:18

Josef Šťastna

Charlotte Štiková zmizela! Vybrala kasu, sebrala šaty a hraje si na chudinku

KVIFF: Issa a Štiková ve Varech

Kontroverzní influencerka Charlotte Štiková se po boku zpěváka Sámera Issy objevila v Karlových Varech, kde kolem ní bylo hodně rušno. Kde je mladá Štiková nyní? Zmizela. Podle ženy, u které tři měsíce bydlela, to není vůbec dobré.

Redakce webu Prima Lajk je v kontaktu s paní Monikou, která Charlotte zaměstnala a poskytla jí bydlení. Zdálo se, že mladá Štiková nebude brát drogy, tahat se s pochybnými lidmi a uklidní svůj život. Jenže nyní je vše jinak. S paní Monikou jsme udělali krátký rozhovor pro web Prima Lajk. Bohužel to není hezké povídání.

Charlotte dělala v Karlových Varech rozhovory, Sámer se fotil a vy jste stála v rohu a zdálo se, že se moc nebavíte...

Já už věděla, že to není dobré. Už před odjezdem do Varů udělala hrozný mejdan u nás v salónu. Zvala různý lidi přes Facebook, divný lidi, zůstal tam po nich brajgl. Do Varů jsem ale jela, že už to bylo domluvené, že se tam udělá promo a písnička. Sámer a Charlottte chtěli ve Varech využít pozornost, chtěli oznámit, že spolu budou tvořit... Ale já už věděla, že to nedopadne dobře. Už to bylo po tom šíleném mejdanu, ale říkala jsem si, že třeba ve Varech uvidí, že by by spolupráce se Sámerem někam vedla, že jí ty Vary ještě proberou.

Co se nyní s Charlotte děje? Kde nyní je?

Odjela někam na Moravu. Je tam s nějakým mužem, který jí nakukal, že nic nemusí, že je to princezna. Žádná písnička se nenatočila, prostě nic... Nechce pracovat, chce si užívat života, tak odjela. Vše je nyní v troskách. Já se snažila z ní tři měsíce udělat dámu, stálo mě to plno energie, bydlela u mě doma, občanku jsem jí zařídila, k doktorovi přihlásila... Teď odjela s mými věcmi, odjela ve vypůjčených šatech, ještě mi vybrala kasu.

Vybrala kasu ve vašem kosmetickém salónu?

Já věděla, že tam jede. Mohla jsem zavolat vrátnému, aby ji do salónu nepustil. Ale zajímalo mě, jak se zachová. Udělali tam mejdan, totální brajgl...

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ceny v Karlových Varech? Drahá bída i dobré jídlo za rozumný peníz. Podívejte se, jak neprohloupit

Co bude nyní?

Pro mě už nic, pro mě to skončilo, já už jí pomáhat nebudu. Pro mě je to celé velké zklamání a velká rána. Já už s ní skončila a je to prostě na ní. Odjela někam na Moravu, nechce se jí makat, chce si dělat, co bude chtít... Mně teď volala Binias, mluvila jsem s Ornellou, ale je to už jen na Charlottě, dávám od ní ruce definitivně pryč. Ona teď Ornelle vypráví něco, jak tady spala v pokoji bez oken, jak tady otročila, chce se před rodinou obhájit, proč zase zdrhla... Já už s ní definitivně končím.

POZNÁMKA: Redakce Prima Lajk se pokusila telefonicky kontaktovat také Charlotte Štikovou, její vyjádření se ale získat zatím nepodařilo.

Sdílejte článek

Přečtěte si také