Showbyznys

5. července 2024 09:04

Josef Šťastna

Je to otroctví, už ji seřezali. Charlotte žije ve sklepě bez oken, tvrdí Ornella Koktová

KVIFF: Issa a Štiková ve Varech

O tom, zda je Charlotte Štiková závislá na pervitinu, padla už kvanta otázek. Nyní se do celé věci vložila její sestra Ornella, která ve svém podcastu uvedla, že její sestra je na tom zle.

Hvězda reality show Štiky Charlotte Štiková přijela do Karlových Varů na přehlídku módní návrhářky Debbie Brown a začala mela. Když redakce Prima Ženy dělala rozhovor s ní a zpěvákem Sámerem Issou, padly také otázky na drogy. Charlotte uvedla, že její máma Monika Binias o jejím zdravotním stavu lže. Charlotte uvedla, že žádné drogy nebere, že její máma si vymýšlí jen kvůli tomu, aby měla vyšší sledovanost svého podcastu.

Charlotte Štiková žije nyní u své kamarádky, pro kterou pracuje. Začínala v květinářství, nyní se přesunula do kosmetického salónu. Podle Ornelly jde ale vztah, který připomíná otroctví.

„V posledních dvou dnech jsem dostala tak studenou sprchu, že to už nemohla být snad větší. Já jsem tady o Charlottě neventilovala nějaké věci. Každopádně to vypadalo tak, že Charlotte chodí do práce asi dva měsíce a začala fungovat. Byla jsem se tam i podívat a byla přítomna v takovém jednom salonu,“ rozpovídala se Ornella v podcastu, který má společně s Agátou Hanychovou.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ceny v Karlových Varech? Drahá bída i dobré jídlo za rozumný peníz. Podívejte se, jak neprohloupit

„Viděla jsem člověka, který se hrbí. Hrozně strhaný výraz ve tváři, spoustu vrásek, ruce jako stařena. Jí bude za měsíc 28 let. To ženská v těch letech kvete. Ty vyloženě vidíš v její tváři, že viděla hrůzy,“ uvedla Ornella, na jejíž slova upozornil web VIPstar.cz.

Podle Ornelly Koktové žije Charlotte v prostředí, které připomíná novodobém otroctví. „Žije v nějakém sklepě bez oken. Byla tam nějaká matrace, kde údajně masírují lidi. Charlotte tam bydlí a dělá tam, ale nedostává výplatu. Bůh ví, co tam všechno dělají. Byla tam narážka opět na ty drogy. Došlo ke mně i to, že Charlotte byla svědkem nějakých násilných akcí. Měli se před ní začít lidé bodat noži. Charlotte to viděla a utekla. Pak se viděla s tím Kociánem. Nemá telefon, nemá peníze. Ti lidé, které má kolem sebe, chtějí být vidět," dodala Ornella s tím, že se snažila své sestře pomoci, ale že ta chce jen peníze.

Sdílejte článek
Štítky drogy kokain pervitin Agáta Hanychová Ornella Koktová Monika Binias Sámer Issa Sámer Issa

Přečtěte si také