Showbyznys

20. března 2024 15:45

Josef Šťastna

Cristiano Ronaldo ukázal, jak vypadá tam dole. Ten pohled fyzicky bolí

Ronaldovi nemohou fanoušci přijít na jméno

Možná nejlepší fotbalista světa všech dob Cristiano Ronaldo se i na prahu čtyřicítky udržuje v obdivuhodné formě. Nic ale není zadarmo. Portugalec nyní zveřejnil fotku, která doslova rozplakala některé fanoušky.

Krásné ženy, sláva, bohatství, luxus a obdiv... To všechno zná fenomenální Cristiano Ronaldo (39) detailně. Také se ale říká, že každá legrace něco stojí. Jeden z nejlepších fotbalistů světa nyní na Instagramu zveřejnil, jak vypadají jeho nohy na sklonku dlouhé kariéry.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se na bydlení Cristiana Ronalda v saúdském ráji. Kolik stojí měsíc v luxusním apartmá?

Při pohledu na nateklé nárty a zdeformované prsty fanoušci rychle pochopili, že jejich idol na trávníku rozdává radost a vzrušení i přes ohromné fyzické utrpení. Portugalec přiznal, že v poslední fázi své kariéry každý den čelí velké bolesti a vyčerpání.

Cristiano Ronaldo se udržel na absolutním vrcholu více než dvacet let, to je neuvěřitelná kariéra. Fanoušci, kteří ho ale opravdu milují, mu už nyní přejí zasloužený odpočinek ve sportovním důchodu. Portugalec nejnovějším snímkem prostě všem ukázal, že na absolutní fotbalový vrchol vede cesta jen přes totální obětování.

Cristiano Ronaldo nyní svými kousky baví arabské publikum:

Sdílejte článek

Přečtěte si také