Showbyznys

17. prosince 2023 15:39

Josef Šťastna

Dědulo, co si to dokazuješ? Psychopat tě zabije! Fanoušci Clash of the Stars nevěří Soukupovi

Fanoušci bizarní organizace Clash of the Stars jsou už nyní ve varu a těší se na zápas mezi influencerem Alešem Bejrem a podnikatelem Jaromírem Soukupem. Mediální magnát brzy oslaví 55 narozeniny. Má proti Bejrovi (41) šanci?

Vedení organizace Clash of the Stars si může mnout ruce, protože se jim do ringu podařilo zlákat Jaromíra Soukupa. V zákulisí se hovoří o tom, že nebyl ani tak drahý, přesto kývl na zápas proti kontroverznímu Bejrovi, kterého fanoušci znají pod přezdívkou Psychopat.

Zápas se uskuteční 27. ledna podle pravidel boxu. To dává Soukupovi naději, protože v minulosti platil za slušného boxera. Jenže věk nikdo nezastaví. Proti němu se postaví Bejr, kterému je 41. Na straně Soukupa by měly být zkušenosti, na straně Psychopata zase energie a výbušnost. Soukup se netají tím, že bude chtít soka v ringu utancovat po vzoru legendárního Muhammada Aliho.

Stárnoucí podnikatel rychle pochopil, že bez kvalitní přípravy to rozhodně nepůjde. Jak často trénuje, je otázkou, ale sdílel na svém Instagramu video, pod kterým mu zatleskala dokonce i Dagmar Havlová.

VIDEO Z TISKOVKY CLASH OF THE STARS NAJDETE ZDE!

"Obdivuhodné je, že do toho pan Soukup jde. Ale technika je bohužel strašná, údery nedotažené, pohyb taky nic moc. Vím, že je turnaj postavený zejména na show. Tak snad to bude proti soupeři stačit," uvedl pro ŽivotvČesku.cz boxer Zdeněk Chládek, když měl Soukupovu přípravu okomentovat.

Část fanoušků Soukupovi fandí s tím, že Bejra dokáže unavit. Druhá část se ale mediálnímu magnátovi směje s tím, že ho Psychopat v ringu zabije. Padají věty o tom, že Soukup už je dědula, co si jen potřebuje něco dokázat.

„Nikoho nepodceňuji! Aleš je takový hodně divoký kluk. Nemám s ním problém, ta jeho divokost patří k této show. Máme zhruba stejnou váhu, já jsem technicky asi lepší, ale jsem zase starší a pomalejší, takže by to bylo otevřené,“ řekl Soukup o Bejrovi v nedávném rozhovoru pro Expres.cz.

Už 27. ledna fanoušci uvidí, zda půjde o vyrovnaná boj. Fanoušci věří, že zápas bude férový a není dopředu domluveno, že vítězem se musí stát Soukup.

Tomáš Le Sy zhodnotil Clash of the Stars:

Sdílejte článek

Přečtěte si také