Virály

27. listopadu 2023 20:23

redakce Prima Lajk

Dívka spí s jinými muži a její přítel se dívá. Dřív žárlil, teď už mu to nevadí

Influencerka Jasmine Teaa promluvila o tom, jak se změnil její sexuální život poté, co začala spát i s jinými muži. Otevřený vztah jejímu příteli nejdřív vadil, ale zvykl si.

Šestadvacetiletá Jasmine Teaa si začala přivydělávat prodejem sexy snímků na internetu na vysoké škole. Její rodina z toho nadšená nebyla, velkou podporu ale prý měla u svého sedmadvacetiletého přítele. Ten jí dokonce pomáhal fotit a natáčet obsah. Nyní to dokonce zašlo do takové fáze, že mu nevadí, když má sex s jinými lidmi.

Mohlo by vás zajímat: Sexy učitelka si založila OnlyFans. Teď flirtuje se svými žáky i jejich tatínky

Podle modelky to dokonce zlepšilo jejich sexuální život. „Neuvědomovala jsem si, jaký je sex zábava, dokud jsem neotevřela svůj vztah. Můj přítel občas žárlí, ale jsme silnější než kdy předtím,“ řekla Jasmine pro NudePR.com.

Na začátku byla z jeho strany velká žárlivost

Do této fáze se však museli dopracovat. Podle Jasmine její přítel zpočátku velmi žárlil. „Musela jsem s ním hodně mluvit a trochu zvolnit, když pociťoval žárlivost,“ prohlásila dívka, která má na Instagramu přes 483 tisíc sledujících. „Všechno je to o důvěře a je normální mít tyto pocity. My jsme s nimi byli schopni pracovat,“ sdělila brunetka.

Čtěte také: Sexy farářka vyměnila kostel za erotiku. Podívejte se na její odvážné snímky

Aktuálně ale ve svém vztahu zašli ještě dál. „Žárlivost už není problém. Nic nás nelimituje. Přítel si teď užívá, když mě může sledovat s jinými lidmi,“ dodala Jasmine, která je z Los Angeles. Svého přítele poznala v roce 2018 na hudebním festivalu a o své práci mu řekla hned na prvním rande. Jejímu bývalému příteli totiž její práce vadila, a ona tak nechtěla řešit podobný problém znovu. Proto ihned vyložila karty na stůl. „Naštěstí měl můj kluk opravdu zájem a naopak si myslel, že je to obdivuhodné, že se o sebe dokážu sama postarat,“ dodala na závěr Jasmine.

Sdílejte článek
Štítky influencerka OnlyFans Jasmine Teaa

Přečtěte si také