Virály

6. června 2023 15:41

redakce Prima Lajk

Sexy učitelka si založila OnlyFans. Teď flirtuje se svými žáky i jejich tatínky

Další kráska z OnlyFans, kterou už nebavilo její původní zaměstnání, a tak přesedlala na sexy platformu? Ne tak docela.

Oblíbená erotická platforma OnlyFans je plná sexy učitelek, které měly ve škole se svým erotickým přivýdělkem často problémy. Mnohdy se jejich žhavé hrátky nelíbily rodičům, jindy zase ženy doplatily na natáčení ve školních prostorách či zapojení studentů. Jenže OnlyFans krásku Soffi Coste evidentně nic z toho netrápí. Učitelka přírodních věd totiž nejenže si podle všeho hodlá své místo ponechat, ale navíc ho využívá coby image ke své popularitě. A zdá se, že i vedení školy jí v jejím druhém povolání dosud nijak nebrání.

Sofia se totiž na OnlyFans, ale i další sociálních sítích včetně TikToku ráda převleká do kostýmku sexy brýlaté učitelky s velkým výstřihem. A nepřekvapivě s ním slaví úspěch nejen na vyhledávané platformě. Na TikToku pak ráda hovoří o svých humorných školních zážitcích a příhodách se studenty, kteří o jejím hříšném přivýdělku moc dobře vědí.

Snaží se pak toho využít údajně tím, že zkouší s podstatně starší a zkušenější učitelkou flirtovat a ona jim to někdy s radostí vrací. A nekoketuje pouze se studenty, ale podle svých slov se jí pokouší sbalit i otcové jejích žáků. Zpátky se pak prý nedrží ani její kolegové. Jejich pokusy ovšem bere s humorem a jim asi nezbývá nic jiného než si předplácet její OnlyFans účet. Nechme se překvapit, jak dlouho jí bude ve škole toto vyzývavé chování ještě procházet.

Sdílejte článek
Štítky OnlyFans sexy fotky sexy učitelka Sofia Coste

Přečtěte si také