Virály

5. června 2023 18:27

redakce Prima Lajk

Sexy sestřičky sekly s prací a přešly na OnlyFans. Teď vydělávají čtyřikrát tolik

Kayley Winterson a Emily Rose z Velké Británie byly zdravotními sestřičkami, které se ovšem kvůli své práci ocitly na psychickém dně. Tak si našly poněkud klidnější a žhavější povolání.

Osmadvacetiletá Emily Rose a o dva roky mladší Kayley Winterson jsou už sedm let životními partnerkami a jdou společnou cestou nejen v soukromém životě, ale také v práci. Zamilovaný pár totiž dlouho pracoval ve zdravotnictví, z něhož si ovšem neodnesly zrovna veselé zkušenosti. 15hodinové denní směny, stresové situace, nízký plat čítající pouhých 11 liber (v přepočtu 300 korun) za den i šílené zážitky během covidu způsobily, že se obě ocitly na psychickém dně a měly mentální problémy i syndrom vyhoření. Postupem času tak obě své zaměstnání opustily a přesedlaly do zcela jiného odvětví – na OnlyFans!

Ten nejdříve měla Kayley Winterson, poté co jí lidé chválili její sexy zadek, jako přivýdělek. Když ovšem uviděla, kolik si na OnlyFans dokáže vydělat, stala se z hobby její hlavní pracovní činnost. A přítelkyně Emily se k ní na počátku tohoto roku velmi ráda přidala. Dvojice tak nyní vydělává podle svých slov čtyřnásobně více, než ve svém původním zaměstnání a jsou milionkrát šťastnější. Natáčení sprostého obsahu jim pak údajně nedělá žádný problém.

Zkrátka spolu podle svých slov dělají to, co normálně, akorát si u toho tentokrát zapnou kameru. Rozhodně tak neskončí jen u žhavých fotek ve spodním prádle jako v galerii. I přesto, že i OnlyFans je podle nich slušná dřina, si nemohou svou sexy práci vynachválit a ve zdravotnictví už je asi jen tak někdo neuvidí. Jejich nadrženým fanouškům to ale asi moc nevadí.

Sdílejte článek
Štítky sestřičky OnlyFans Emily Rose Kayley Winterson

Přečtěte si také