Showbyznys

9. května 2024 09:11

Eliška Reiglová

Domi Alagia a Ben Cristovao tvoří sexy pár. Odhalilo je zamilované video

Influencerka Domi Alagia (18) a zpěvák Ben Cristovao (36) byli dlouhodobě terči spekulací. Vztah nepotvrdili, ale mnoho nápověd nasvědčovalo tomu, že skutečně tvoří pár. Jasno v záležitosti udělalo jejich uniklé zamilované video, z něhož je evidentní, že o tom, že tvoří pár, nemůže být pochyb.

Dominique Alagia v nedávném rozhovoru pro podcast youtubera Vládi Kadlece potvrdila, že není sama. Konkrétněji se ale tématu nového vztahu dotýkat nechtěla. „Jsem zadaná. Je to krásné, mám se fakt fajn. Jsem moc šťastná,“ řekla stroze. Jen krátce po rozchodu s tiktokerem Honzi Michálkem přitom začala být spojována s Benem Cristovaem.

Alagia a Michálek tvořili pár déle než dva roky, bydleli spolu a pořídili si také společného psa. Jejich rozchod tak byl loni v listopadu pro mnohé šokem. Jen pár týdnů stačilo k tomu, aby se začalo spekulovat, že mladičká influencerka navázala hlubší vztah se zpěvákem Cristovaem. Ani jeden z nich však neproradil, zda opravdu tvoří pár.

„Tak mám song, ve kterém ji zmiňuji, hraje mi v klipu, je to člověk, se kterým rád trávím čas. Je to běžné, já tyhle věci nechci nijak víc krmit, nechávám to, ať si to žije vlastním životem,“ řekl Ben Cristovao před časem ke spekulacím o vztahu webu eXtra.cz. Veškeré tajnůstkaření je ale nyní u konce, hrdličky byly odhaleny.

Na sociálních sítích se objevilo video Alagii a Cristovaa, na němž k sobě mají za romantického západu slunce velmi blízko a líbají se. „Jsem moc šťastný, že existujeme ve stejném čase, ve stejném vesmíru a na stejné planetě,“ píše se v záběru. Na krátký záznam konečně ukazující jejich lásku v plné kráse se podívejte ZDE.

Podívejte se na Bena Cristovao na koncertě:

Sdílejte článek

Přečtěte si také