Showbyznys

8. května 2024 15:56

Eliška Reiglová

O zrušený koncert Moniky Bagárové nebyl zájem. Z tisícovek lístků se prodalo jen pár set

Zpěvačka Monika Bagárová (29) na letošní rok plánovala velkolepou oslavu kulatin, a to ve formě koncertu v O2 areně, který si naplánovala na 12. září. Fanouškům na sociálních sítích ale počátkem května s omluvou oznámila, že se rozhodla akci zrušit, konkrétní důvody ale neuvedla. Nyní se ukázalo, že tím hlavním bude velice nízký zájem.

V listopadu loňského roku Monika Bagárová nadšeně oznámila fanouškům, že chystá svůj první velký koncert v O2 areně. Tu se podařilo nejednou vyprodat například Markovi Ztracenému či Ewě Farne. Ohlasy na show zpěvačky, která chtěla velkolepým vystoupením oslavit 30. narozeniny, ale nebyly velké. Ona sama se na něj sice těšila, ale nakonec ho zrušila.

„Rozhodla jsem se zrušit svůj vysněný koncert 12. září v O2 areně. Jsem každému z vás, kteří jste se na koncert těšili, vděčná. Našlo se vás několik tisíc a já vám za to z celého srdce děkuji. Věřím, že se spolu potkáme na dalších akcích, které pro vás nachystám, i když budou komornější,“ napsala zpěvačka na Instagram.

Velký nezájem, nízký prodej

Konkrétní důvod zrušení koncertu v O2 areně Bagárová neuvedla, zdůraznila ale, že se jí z plánování začala vytrácet radost. Bulvární plátky ovšem už týdny před zrušením spekulovaly o tom, že prodejnost lístků na velkolepé vystoupení je velmi nízká. A to například v porovnání s koncertem Heleny Vondráčkové na stejném místě, který se vyprodal téměř okamžitě.

Vypadá to, že na každém šprochu je pravdy trochu, protože web eXtra.cz nyní přišel s informací, že ačkoliv v areně je místo až pro 20 tisíc lidí, Monika Bagárová neprodala ani dvacetinu lístků. Konkrétně o její koncert mělo zájem jen 700 lidí. Tyto prostory jsou přitom finančně nákladné a tak malým publikem by show byla čistě prodělečná.

Monika Bagárová se na svůj velký koncert těšila:

Sdílejte článek

Přečtěte si také