Zápasník Muradov, který se proslavil v UFC, zpytuje svědomí kvůli dceři

Rozhovor s Monikou Bagárovou

Uzbecký zápasník MMA Makhmud Muradov (34) na sobě usilovně pracuje a za svůj život ušel velký kus cesty. Nyní je spokojený po boku Sabiny Karáskové. Jedné věci ale lituje.

Sympatický bojovník Makhmud Muradov má za sebou pestrou minulost, například se objevil dokonce v pornografickém filmu. To byla ale jen epizoda. V té době mu byla velkou oporou zpěvačka Monika Bagárová, která ho podpořila s tím, že každý má nějakou minulost.

Uzbecký zápasník dokázal naplno rozvinout svůj talent a prorazil dokonce v prestižní UFC. Dnes je spokojený po boku okouzlující influencerky Sabiny Karáskové. Lituje snad pouze toho, že se měl více starat o dceru, kterou má s Monikou Bagárovou.

"Ve škole jsem se špatně učil. Dřív jsem i hodně cestoval, když malinká vyrůstala. To byla také prohra. Lituji toho, ale čas prostě nevrátíš," povzdechl si Muradov v otevřeném rozhovoru pro Radio Prostor. Je sympatické, že tvrdý chlapík umí uznat chybu.

ČTĚTE TAKÉ: Monika Bagárová stojí při Bendigovi. Věří mu i v moučné kauze

Muradov by chtěl další dítě

Rodilý Uzbek také ocenil, že mu Sabina poskytuje skvělý servis a on se naplno může věnovat náročnému sportu. "Sabina doma vaří, a když mám dietu, vaří fakt dobré věci. Ale já nejím moc zdravě, jím hodně sladkého, špatného a hodně porcí, takže hodně jím," dodal Muradov, který se netají tím, že by chtěl další dítě, kterému se bude věnovat více než Rumince.

"Určitě chci další dítě. Třeba to přijde, ale všechno má svůj čas. Hlavně mít člověka, s kým to fakt chceš, a ne, že se to omylem stane," dodal bojovník s pokorou v hlase.

Sdílejte článek

Přečtěte si také