Zamilovaný Muradov jen září: Začínal v gay pornu, dnes posílá růžová srdíčka

Uzbecký zápasník MMA Makhmud Muradov na sobě usilovně pracuje a za svůj život ušel velký kus cesty. Od hraní v homosexuální pornu se posunul k nevydařenému vztahu s Monikou Bagárovou, ale to vše už je minulost. Dnes zamilovaný Makhmud rozmazluje svou okouzlující partnerku Sabinu.

Sympatický bojovník Makhmud Muradov na sebe poprvé výrazně upozornil, když se objevil ve filmech s homosexuální tématikou. Před kamerou nepodal sebevědomý výkon, ale přesto dokázal sbalit zpěvačku Moniku Bagárovou. Ta byla smířená s tím, že doma má člověka, který točil péčko pro gay komunitu.

„Vím to od úplného začátku. Postavila jsem se k tomu tak, že každý v životě může v určité situaci udělat něco, co ho v budoucnu může mrzet. Vím ale o jeho tehdejší životní situaci. Vím, co se dělo, jak těžké to měl. Třeba o tom sám jednou bude chtít promluvit,“ citoval slova Moniky Bagárová web expres.cz. Bagárová pohledného Uzbeka velmi milovala, ale nestačilo to. Následoval bolestný rozchod, ze kterého se rodiče maličké Ruminky museli nějak vzpamatovat.

Sabina a Muradov

Muradov ale na české holky nezanevřel a nakonec sbalil influencerku Sabinu Karáskovou. Fanoušci pohledného páru nevěřili, že vztah bude mít dlouhého trvání, ale je vidět, že dvojice se opravdu hodně miluje. Na veřejnosti se ale objevují málo, intimnosti si spíše užívají v soukromí.

Karásková nyní zveřejnila romantické video, na kterém Muradova hladí a líbá. Z videa jen stříká zamilovanost a něha. Pod příspěvkem se to jen hemžilo srdíčky. Je moc krásné, když dva mladí pohlední lidé mají k sobě tak hluboký cit. Každý jejich fanoušek si přeje, aby jim velká láska dlouho kvetla.

Jak se točí porno? Podívejte se na rozhovor:


Přečtěte si také