Domi Alagia a Ben Cristovao stále popírají vztah. Odhalilo je rande u stánku na pivo?

Influencerka Domi Alagia (18) a zpěvák Ben Cristovao (36) jsou dlouhodobě terči spekulací. Vztah nepotvrdili, ale mnoho nápověd nasvědčuje tomu, že skutečně tvoří pár. Nedávno například byli v zahraničí, a ač nepřidali společný snímek, ukazovali se ve stejných lokalitách. Nyní se sešli v zákulisí na festivalu Majáles.

Dominique Alagia v nedávném rozhovoru pro podcast youtubera Vládi Kadlece potvrdila, že není sama. Konkrétněji se ale tématu nového vztahu dotýkat nechtěla. „Jsem zadaná. Je to krásné, mám se fakt fajn. Jsem moc šťastná,“ řekla stroze. Jen krátce po rozchodu s TikTokerem Honzi Michálkem přitom začala být spojována s Benem Cristovaem.

Alagia a Michálek tvořili pár déle než dva roky, bydleli spolu a pořídili si také společného psa. Jejich rozchod tak byl loni v listopadu pro mnohé šokem. Jen pár týdnů stačilo k tomu, aby se začalo spekulovat, že mladičká influencerka navázala hlubší vztah se zpěvákem Cristovaem. Ani jeden z nich však neproradil, zda opravdu tvoří pár.

„Tak mám song, ve kterém ji zmiňuji, hraje mi v klipu, je to člověk, se kterým rád trávím čas. Je to běžné, já tyhle věci nechci nijak víc krmit, nechávám to, ať si to žije vlastním životem,“ řekl Ben Cristovao ke spekulacím o vztahu webu eXtra.cz. Tentýž web ale přinesl informace o tom, že v zákulisí festivalu Majáles spolu nyní strávili mnoho času.

Zpěvák a influencerka se sešli v zákulisí hudebního festivalu nejprve i s Kazmou, ten je ale následně opustil a popíjení a povídání nechal pouze na nich. Oba věděli, že je na ně upřená pozornost, možná i proto si náklonnost typickou pro vztah, za jakou se dají považovat například polibky, neprojevovali. Rozhodně ale tím, že se objevili spolu, podpořili tvrzení, že tvoří pár.

Podívejte se na rozhovor s Benem v Show Jana Krause:

Sdílejte článek

Přečtěte si také