Tadeáš Kuběnka se ozval. Ukázal se s tmavými vlasy a bez make-upu, ještě nemá vyhráno

Vyložené karty Helen Stanku - Tadeáš Kuběnka

Influencer Tadeáš Kuběnka, který se proslavil mimo jiné ve druhé řadě reality show Like House, se potýká s psychickými problémy. Dostaly ho až do léčebny. Aby dal vědět svým fanouškům, jak na tom aktuálně je, sdílel rodinnou fotku s uklidňujícím popiskem: Doma.

Nějakou dobu fanoušci Tadeáše Kuběnky neměli žádnou zprávu, co se s ním děje. Po tom, co oznámil, že končí s podcastem Kontroverzní. „Nejsem v pohodě, protože jsem prostě smutný ze všeho, z celého mého života. A za všechno si můžu sám. Já nemám koho obviňovat ani výchovu mojí mámy ani nikoho, protože kdybych třeba mámu poslouchal, tak třeba neodejdu v osmnácti letech do Like House a potom z domu,“ zakončil své video s oznámením, které zveřejnil jen ve stories, kde bylo dostupné 24 hodin.

Když se Tadeáš Kuběnka odmlčel, jeho dvě nejlepší kamarádky Sugar Denny a Simona Tvardek spolu s jeho mámou na YouTube kanálu podcastu Kontroverzní vydaly prohlášení, v němž uvedly na pravou míru spekulace, které se začaly mezi sledujícími šířit. To vše za jeho souhlasu, kdy obsah videa s ním předem zkonzultovaly. Prozradily, že je pod dohledem lékařů.

Teď se fanouškům ozval sám Kuběnka, když sdílel fotku s rodinou. „Doma. V pondělí pokračujeme léčení,“ napsal influencer, který byl nejspíš propuštěnz léčebny jen na víkend. Na fotkách vypadá spokojeně, obklopuje ho rodina a dříve vždy perfektně nalíčený Tadeáš se ani nezaobíral make-upem. V plánované pauze od sociálních sítí ale bude nejspíš zase pokračovat. „Situace je teď taková, že on sám si nepřeje, aby ten telefon měl v ruce. Chce si odpočinout. Teď čte knížky, kreslí si a chce být prostě v klidu. Od té doby nebyl na sociálních sítích a nebyl na telefonu. A ani nebude, jeho telefon mám já,“ vzkázala jeho matka, která o stavu svého syna promluvila společně s Sugar Denny.

Sdílejte článek
Štítky psychika sociální síť psychiatrická léčebna make-up Tadeáš Kuběnka Like House

Přečtěte si také