Sugar Denny změnila vizáž. Obočí tu očividně není, řekla růžovovlasá influencerka

Influencerka Sugar Denny se sice v průběhu své kariéry měnila v ledasčem, ale co se týká barvy vlasů, ještě donedávna bývala konzistentní. Havraní hřívu nedávno výrazně zkrátila a obarvila se na zrz. Tato proměna jí ale byla asi málo, a tak se nyní zbavila obočí a pochlubila se růžovými vlasy jen po ramena.

Za deset let, co je Sugar Denny známou osobností na YouTube a sociálních sítích, prošla poměrně velkou proměnou. Vyzdvihnout lze například množství tetování, které jí od té doby přibylo. Černé vlasy nicméně byly jakousi jistotou, která se neměnila. To ovšem jen donedávna, kdy se obarvila na zrz a dlouhé kadeře zkrátila.

Únorová změna image jí ale asi byla málo, nebo s ní nebyla úplně spokojená. Nyní se totiž ukázala s růžovými vlasy a bez obočí. Ke změně došlo jen pár dní poté, co její kamarád Tadeáš Kuběnka skončil kvůli psychickým problémům v péči lékařů. Fanoušci se jí zjevně ptali, co se děje, odpověď ale nedostali.

„Kde máš obočí, Denny? V pi*i, očividně tu není, co dalšího chcete vědět,“ napsala si influencerka ve stories na Instagramu, na němž se ukázala nenalíčená. Evidentně se ale s novou image cítí dobře. „Já jsem byla tak v pi*i z toho, jak dobře vypadám, že jsem zapomněla na highlighter,“ napsala k videu, na němž se líčí.

Sugar Denny se řadí mezi kontroverzní influencery, kvůli čemuž má poměrně velký zástup hejtrů. Její proměnu nicméně negativně komentují spíš její příznivci. „Mně se vždycky moc líbila, vlastně i s tou zrzavou, ale tohle je za mě fakt nelichotivý,“ napsala jedna z jejích sledujících. „Slušela jí i ta zrz, ale tohle je fakt přešlap,“ napsala další. Co si o tom myslíte vy?

Sdílejte článek
Štítky Instagram proměna image obočí Influencer růžové vlasy Sugar Denny

Přečtěte si také