Showbyznys

24. května 2024 09:00

Eliška Reiglová

Dominika Myslivcová o mateřství: Chůvě syna rozhodně nedám. Chce influencerka druhé dítě?

Influencerka Dominika Myslivcová (29) se v loňském roce stala maminkou a její život se od té doby výrazně změnil. Syn je pro ni jasnou prioritou a z původního plánu, že si čas od času uleví tím, že ho svěří chůvě, dost rychle sešlo. Nutí ji láska k malému Derianovi přemýšlet nad tím, že by mu dopřála sourozence?

Když se loni v srpnu stala Dominika Myslivcová poprvé maminkou, vše se zdálo být perfektní a zalité sluncem. Nedávno pro web Prima Ženy přiznala, že si prochází krizí ve vztahu. Syn Derian je pro ni nicméně motorem k tomu, aby nepropadala splínu a aby se radovala z každého okamžiku. Je láska k němu tak silná, že by ji přiměla chtít druhé dítě?

„Budu úplně upřímná, že kdy, fakt nevím, a jestli vůbec někdy... Malého miluju nejvíc na světě, ale odpověď na tuto otázku se mi dost často střídá. Záleží, jak se vyspím, jestli malému zrovna nerostou zuby, a tak dále, a tak dále... Však to znáte, ne? Není to prča. Ale teď vážně. Neplánuji, vlastně ani D jsem neplánovala a dívejte. Co má být, tak bude,“ napsala ve stories na Instagramu.

Čtěte také: Dominika Myslivcová vrací úder Nele Slovákové: Je narušená, nešťastná a pomlouvá

K početí dítěte je navíc zapotřebí partner a blond influencerka, ač nechce odpovídat na konkrétní dotazy ohledně partnera, přiznala krizi. Je tak docela možné, že mezi rodiči Deriana momentálně není chemie, která by je vedla k tomu, aby měli dalšího potomka.

Chůva? Nepřipadá v úvahu

Ještě než se Dominika Myslivcová stala maminkou, byla dost pracovně vytížená a také si ráda užívala čas jen pro sebe, kdy se mohla hýčkat například na nákupech, schůzkách se svými blízkými či v salonech krásy. Myslela si proto, že aby tento životní styl alespoň trochu podržela, bude zapotřebí si najmout chůvu. Z tohoto záměru nicméně sešlo.

„Chůvu nemám. Než byl malý na světě, tak jsem byla přesvědčená o tom, že chůvu mít budu, ať mám taky čas na sebe a na práci. Jenže malému je dnes 9 měsíců a já si nedovedu představit svěřit ho do rukou nějaké cizí paní. Když potřebuji, tak ho hlídá moje mamka, která je prostě nejlepší babička a u které jsem naprosto klidná,“ prozradila influencerka.

Podívejte se, jak akční byla Dominika Myslivcová těsně před porodem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také