Dominika Myslivcová si rýpla do zhrouceného Kuběnky: Plivla bych mu do obličeje

Influencer Tadeáš Kuběnka, který se proslavil mimo jiné ve druhé řadě reality show Like House, je na tom psychicky zle a skončil v péči odborníků. Jeho matka Lenka a kamarádky Sugar Denny a Simona Tvardek to potvrdily v prohlášení, v němž požádaly o lidský respekt. Na to reagovala Dominika Myslivcová, kterou Kuběnka v minulosti rozzuřil, když urazil jejího malého syna.

Tadeáš Kuběnka byl dosud známý tím, že velmi rád provokoval, nebál se říct bez obalu svůj názor a velmi dbal také na svou výraznou image. Před pár dny ale šokoval fanoušky dlouhým prohlášením v instastories, v nichž říkal, že chce změnit nejen sebe, ale také směr, kterým se jeho život ubírá. V podstatě uznal, že není tak ostrý, jak dosud působil. Pak se odmlčel.

„V pátek jsme ho odvezli, nebudeme říkat kam, ale je pod dohledem lékařů. Byli jsme za ním, ta situace je lepší, než byla včera. Chtěli bychom požádat, nechci říkat o diskrétnost, když to tady veřejně říkáme, ale stačí lidský respekt. Je to těžké pro nás všechny. Budeme mu držet palce. Nic jiného nám nezbývá,“ řekla ve vyjádření jeho máma Lenka Kuběnka.

Naštvaná matka

Extravagantní influencer si při mluvení o jiných lidech nikdy servítky nebral, ba naopak. S tím, jak ostrý jazyk uměl mít, má svou zkušenost i Dominika Myslivcová, která se rozhodla k celé situaci vyjádřit. Poslechla si, co o Tadeášovi řekly jeho nejbližší kamarádky a matka. A právě na její slova, v nichž žádala o respekt, reagovala.

„Ve videu se vyjadřuje jeho matka, která prosí veřejnost o lidskost a říká, že je to z pohledu matky hrozně nepříjemné a že by se nerada dočetla zlých a nepříjemných komentářů. Jistě ji prý každá matka pochopí. Tak jsem jenom chtěla říct, že já to jako matka naprosto chápu,“ sdělila ve videu na Instagramu influencerka. Měla ale dodatek.

Čtěte také: Dominika Myslivcová vrací úder Nele Slovákové: Je narušená, nešťastná a pomlouvá

„Naprosto se s tím ztotožňuji, a taky jsem se chtěla zeptat, kde měl lidskost její syn, který nedávno natočil podcast, kde se vysmívá malým dětem, a kde mého syna, který neumí ani mluvit, nazývá dementem,“ podotkla Myslivcová, která v srpnu loňského roku přivedla na svět chlapečka, který dostal jméno Derian.

Přání uzdravení

Pravděpodobně každé matky by se velmi silně dotklo, kdyby se někdo hanlivě vyjadřoval na adresu jejího dítěte. A to obzvlášť v případě, kdy je dítě tak malé, že ještě neřekne ani slovo na svou obranu. Pro kontroverzi má pochopení, sama přiznala, že v minulosti konala nekonvenčně, ale vždy tak, aby se na sebe mohla podívat do zrcadla.

„Musím vám říct, že tohle video mě tak nadzvedlo ze židle, že kdyby byla někde poblíž, tak mu normálně plivnu do obličeje, protože navážet se do malých dětí mi přijde jako velké svinstvo. Na mě může říct každý cokoliv a nechá mě to chladnou, ale s*át se do dětí dělá jen zlý a bezpáteřní člověk,“ vysvětlila Dominika.

Dodala nicméně, že doufá, že se Tadeáš Kuběnka dá dohromady a bude v pořádku. „I po tomto mu fakt přeji, ať se mu udělá lépe, dostane se z toho a postaví se zpátky na nohy. A hlavně, ať najde tu lidskost, která mu zjevně chybí,“ dodala blond influencerka.

Podívejte se, co Tadeášovi Kuběnkovi předpověděly karty:

Sdílejte článek

Přečtěte si také