Virály

9. června 2023 08:00

Komerční sdělení , Lea Janochová

#EpickáJízda se Samsung je v plném proudu: Nenechte si ujít cool novinky

Nebojí se dobrodružství, milují cestování, taky focení a k tomu dostali jedinečnou šanci na ultra moderní job snů - stát se influencerem. A aby toho nebylo málo, vyfasovala navíc trojice šťastlivců high-tech obytný vůz, mobilní telefony z řady Samsung Galaxy S23, sluchátka Galaxy Buds2 Pro a hodinky Galaxy Watch5 a jasné zadání - mapovat krásy Česka a Slovenska a o zážitky se dělit s ostatními. To je reality road show #EpickáJízda, kterou připravila společnost Samsung. A kterou můžete sledovat a dát jí Lajk i vy.

Zažít léto na jaké se nezapomíná. 23 dní a nocí plných zážitků, zkušenostní a co víc - šance na start parádní kariéry během dovolené. Kdo tohle má?

Odpovědi jsou hned tři: Duppy, Abeja a Martin. Tři mladí, nadějní, temperamentní lidi, kteří se nebojí ukázat světu a současně ho poznávat.

Právě tuhle trojici společnost Samsung, která letos v lednu na trh uvedla nový telefon Galaxy S23, vyslala na #EpickouJízdu napříč Českem a Slovenskem.

Nasedat, #EpickáJízda začala!

Je to práce, o jaké většina z nás jenom sní. Cestovat, přitom fotit a natáčet a všechno cool a sexy s hashtagem #EpickaJizda posílat do světa, aby z parádního dobrodružství měli něco i jiní. A pozor - s maximálním servisem. Duppy, Abeja i Martin mají k dispozici speciální tým, který se stará o jejich zázemí i potřeby tak, aby se trojice influencerů mohla plně věnovat tvorbě obsahu na sociální sítě.

Tahle šance ale nepřišla jen tak - předcházel jí široký výběr účastníků. Podmínkou byly alespoň minimální zkušenost s tvorbou audio-vizuálního obsahu, předpoklady k uvolněnému vystupování před kamerou i schopnost s ní zacházet. Kdo si věřil, že má na to stát se influencerem, natočil maximálně minutové video, v němž musel předvést, co umí, a přesvědčit společnost Samsung, proč by právě jeho nebo ji měla poslat na novou reality road show. Pak už stačilo spot se správným hashtagem nahrát na sociální sítě. Na tři úspěšné dobrodruhy pak navíc čekala odměna v hodnotě 75 tisíc.

Špičkové vzpomínky pro každého

Aby bylo jasno, tenhle článek rozhodně nemá vzbuzovat závist. Jestli sedíš doma a říkáš si: Tohle se mně stát fakt nemůže, seď si tam dál. Anebo líp, čekuj #EpickouJízdu na Instáči a TikToku a načerpej inspiraci a společně s Duppym, Abejou a Martinem zjisti, jak ze svého mobilu a dalšího příslušenství od Samsung vyždímat co nejvíc pro co nejkrásnější matroše na socky.

Epická Jízda je navržená na míru generaci GenZ. Unikátní formát road tripu s prvky reality show umožňuje sledovat výběr účastníků i jejich putování živě na sociálních sítích. Staňte se na 23 dní jejich parťáky, objevujte spoustu krásných míst, zamilujte si produkty Galaxy a nadchněte se pro cestování v našich končinách.

Sdílejte článek
Štítky cestování dobrodružství Slovensko karavan krása sociální síť influenceři Česko Komerční sdělení Samsung Influencer Samsung Galaxy skutečnost Roadshow Samsung Galaxy S23 Epická Jízda

Přečtěte si také