Showbyznys

11. května 2023 13:04

redakce Prima Lajk

Sexy influencerka Madison Beer smazala video v bikinách kvůli ostré kritice. Co na něm bylo špatně?

Madison Beer sdílela video v bikinách. Krátce nato jej však byla nucena smazat po vlně kritiky. Čeho se kráska dopustila?

Stav sociálních sítí je k dnešnímu datu poměrně tristní. Na jedné straně máte děti, které trpí depresemi kvůli tomu, co všechno na Instagramu a TikToku vidí, co přitom sami nemají, a jaké nerealistické představy jim to o světě vytváří. Facebook a Twitter se mezitím staly baštami znepřátelených politických táborů, no a tam, kde by to teoreticky mohlo všechno fungovat v klidu a bez nějakých velkých dramat – tedy na streamovacích platformách jako YouTube nebo Twitch, tam se pro změnu mezi sebou šikanují streameři. Není divu, že je občas těžké se v tomhle náročném terénu vyznat a náhodou se nedopustit nějakého prohřešku.

Ostatně na vlastní kůži to teď pocítila influencerka a hudebnice Madison Beer. Ta totiž sdílela před pár dny na svůj Instagram video v bikinách. Kráska se sexy tělem to v bikinách pochopitelně dost rozžhavila, jenže ne všichni z toho byli nadšení. Záhy se totiž objevili kritici, že tím influencerka akorát deprimuje ostatní ženy a dívky, protože stanovuje nerealistické představy o ženském těle. Inu, jasně.

Jenže co je v takovém případě správné. Neukazovat se? Přestat cvičit a jíst zdravě? Nevynakládat peněžní prostředky na to, aby působila atraktivně? Tato jednostranná kritika má bohužel celkem mouchy a není divu, že se pro změnu spousta lidí influencerky zastala. Jenže to bylo k ničemu, protože video v bikinách nakonec Beer stejně kvůli tlaku zvenčí odstranila. No odpovězte si sami, jestli jsme na tom bez těch sociálních sítí nebyli líp…

Sdílejte článek
Štítky bikiny Instagram YouTube tělo TikTok Sexy Influencer Madison Beer

Přečtěte si také