Virály

10. května 2023 13:14

redakce Prima Lajk

OnlyFans modelka popsala, jak ji rodina odstřihla poté, co přišli na její práci. Co hnusného jí řekli?

Ne všechny modelky z OnlyFans mají život jako v pohádce. Kayla Jade kvůli práci například přišla o svou rodinu.

Kayla Jade je jednou z nejoblíbenějších influencerek na OnlyFans, zatímco její kariéra ovšem kvete, jejím rodinným vazbám to značně ublížilo. Rodina se od ní totiž rozhodla zcela odstřihnout poté, co jeden z jejích mužských příbuzných přišel na to, čím se živí.

Kayla tak nedávno na svém TikToku popsala, jak vlastně odstřihnutí proběhlo, a že to, co udělal jistý příbuzný, bylo podle ní dokonce nezákonné. Sdílel totiž některé z jejich soukromých fotek ostatním členům rodiny, což situaci vůbec nepomohlo.

@kayylajadee Part 1. How my family disowned me #storytime #dayinmylife ♬ original sound - Kayla Jade

Modelka přiznala, že se svoji práci zároveň nesnažila příliš skrývat, protože tušila, že se to její rodina dříve či později dozví. Netušila však, že jejich reakce budou až tak špatné. Doufala, že když bude velice úspěšná, třeba to ostatní pochopí. Jenže se tak nestalo a místo toho byla postupně zcela odstřižena od zbytku rodiny. Nicméně Kayla svého rozhodnutí vstoupit do této branže nelituje, podle ní je to prostě práce jako každá jiná, navíc ji to dělá šťastnou, a lidé by si v roce 2023 už opravdu měli zvyknout ostatní tolik nesoudit.

Sdílejte článek
Štítky porno rodina modelka TikTok OnlyFans Kayla Jade

Přečtěte si také