Erika Eliášová vyburcovala národ i influencery. Upozornila na brutální týrání psa

Podnikatelka Erika Eliášová jako první upozornila na případ údajného týrání psa. Štěně jezevčíka měl utýrat k smrti mladý pár z Teplic. Video, ve kterém informuje o celém případu, umístila na sociální sítě a během chvíle nasbíralo přes 8 milionů zhlédnutí.

Erika Eliášová je známá tím, že miluje zvířata. Sama má doma několik čivav z útulků a kromě svého podnikání se dlouhodobě věnuje také podpoře zachráněných či nechtěných zvířat. Tentokrát se na svém profilu rozhodla informovat o případu, ze kterého mrazí.

Mladý pár z Teplic měl podle jejích informací utýrat štěně jezevčíka. „Jak vypadají jedny z největších lidských zrůd v naší republice?“ pokládala Eliášová otázku na začátku svého videa, ve kterém zobrazuje fotku páru jménem Mercedes I. a Vladislav T. Právě tito lidé společně utýrali svého psa. Důvod? „Protože doma čůral, protože ho asi nikdo nevenčil,“ vysvětlila influencerka svůj pohled. Dále ukazuje video a záběry, na kterých je vidět, že jezevčík například kulhá. Podle všeho mu někdy pár ublížil natolik, že nemohl ani chodit. „Evidentně si v tom tihle dva mladí krásní lidé doslova libovali. Podle informací pan týral a utýral i zvířata svých bývalých přítelkyň. Jsem absolutně fascinovaná krutostí těchto dvou mladých lidí. S pejskem se prý házelo o zeď, kopalo se do něj, když udělal loužičku, a někdy i tolik, že nemohl nejen chodit, ale ani se hýbat,“ pokračuje s děsivým výčtem Erika.

Sama redaktorka Eliášovou kontaktovala a v tuto chvíli podle svých slov nemůže k případu poskytovat další informace, aby nenarušila probíhající proces. „Ale je toho mnohem víc,“ sdělila Eliášová. Eriku následovali další influenceři, kteří bojují za práva zvířat. Protest před domem samotného tyrana uspořádal například Žralok Patrik a o případu informoval také youtuber Sibiřan.

Podobné články

Ve videu nechybí ani hlasová zpráva jako důkaz

Video už na sociálních sítích stihlo vidět přes 8 milionů lidí. Kvůli nahlášení ale bylo odstraněno. Eliášová se ale nenechala odradit a na internet vypustila novou, cenzurovanou verzi. Hořkou tečkou na konci celého videa je informace, že pejska pár utýral k smrti. „Podle svědků ho tihle dva přivázali za špagát na kliku od balkónu, kde se uškrtil a potom asi dva dny ležel v igelitové tašce na tom balkóně,“ uvedla Erika. Podle všeho mladý pár vyhrožuje každému, kdo se proti jejich chování pokusil vymezit.

Na konec svého videa přidala influencerka také hlasovou zprávu, ve které se Vladislav T. přiznává k nelidským praktikám a zacházení s nebohým jezevčíkem. „Já už ho nechci v životě vidět, doufám, že chcípne brzo. Je to smutné, že to říkám, ale je to fakt, já ho fakt nedávám,“ prohlásil muž v nahrávce. „On po mně vyjel a já mu dal granáta. Dal jsem mu prostě granáta na držku, tohle nebude dělat ten pes zas*anej. On všude chčije, chová se jako zm*d prostě. Na něj musíš být tvrdý. On se sice bojí, ale dělá to, co má. Koště. Já ho nesnáším toho psa. Já bych ho nejradši zabil,“ dodal na závěr.

Podobné články

Mercedes I. napadla i vlastní sestru

Redakce CNN Prima NEWS má k dispozici také konverzaci mezi již zmiňovanou Mercedes I. a její sestrou. Ve zprávě se žena mimo jiné přiznává k tomu, že psa týrala. „Jo, týrali jsme ho. Protože to byl zm*d!“ napsala majitelka psa své sestře. „Už jenom tohle je odpověď: Jsem (sprosté slovo), co nemá mít psa, natož dítě,“ zareagovala na to její sestra. Výměna názorů pak pokračuje a končí slovy údajné tyranky: „No tak jsme ho zabili, nezapomeň to všude říkat.“ Hádka kvůli psovi měla podle sestry Mercedes I. vyústit ve rvačku. Sestra si na ni prý počkala před domem a před dětmi ji surově napadla.

Případem se zabývá také policie. „Přijali jsme anonymní oznámení o možném týrání psa. Celou věc jsme šetřili a do současné doby nebylo potvrzeno, že by došlo ke spáchání nějakého trestného činu či přestupku. Pokud má někdo přímé důkazy v této kauze svědčící o spáchání nějakého protiprávního jednání, nechť je předá na kterémkoli policejním oddělení,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí teplické policie Ilona Gazdošová.

Sdílejte článek
Štítky influencerka Erika Eliášová týrání zvířat jezevčík

Přečtěte si také