Youtuber Sibiřan ukázal svou tvář. Několik tvůrců mu vyhrožovalo, že ho odhalí

Sibiřan na svých videích vždy vystupoval s kuklou na hlavě. Tentokrát se ale tento youtuber odhodlal k radikálnímu kroku a rozhodl se, že veřejnosti ukáže svou pravou tvář. K tomuto kroku ho vedly výhružky ze strany ostatních tvůrců.

Sibiřan se rozhodl reagovat na výhružky od ostatních tvůrců po svém. Nechtěl dát nikomu prostor na to, aby parazitoval na jeho vlastní identitě, a tak se maskovaný youtuber rozhodl sám odhalit. Na svém Instagramu sdílel fotku, kde ukazuje vztyčený prostředníček a vyděračům tak poslal jasný vzkaz.

„Už X měsíců mi chodí podobné zprávy, vždy jen s jinými aktéry. Nenechám si vyhrožovat ani se zastrašovat a rozhodně nehodlám žít ve strachu. Všichni cloutchaseři mi můžete h*lit. Nic se pro mě nemění a jedeme dál, love y’all,“ oznámil Sibiřan u svého příspěvku na Instagramu.

Fanoušci jsou překvapení a je jim ho líto

Fotka nasbírala za necelý den přes 133 tisíc lajků. Některým fanouškům je Sibiřana líto, protože si uvědomují, že tím ztratil anonymitu, o kterou mu šlo. Jiní fanoušci zase komentovali vzhled samotného youtubera. „Vůbec mi ten ksicht nesedí k tomu hlasu. Už chápu, proč si nosil kuklu,“ napsal například jeden uživatel.

Na druhé straně ho spousta lidí chválila. „Fire,“ napsala mu spolu se smajlíkem ohně pod příspěvek například influencerka Erika Eliášová. „Náhodou, on je v reálu docela pěkný,“ okomentoval další. „Já si tě nějak takhle představovala, takže nejsem překvapená,“ dodala jiná fanynka. Jiní ho zase přirovnávali k mafiánovi. „Nečekal jsem, že se toho někdy dožiji, ale stálo to za to. Vypadá jako sympaťák,“ psal další fanoušek v komentářích.

Podnikatelka a influencerka Erika Eliášová promluvila o vnitřním strachu z neúspěchu:

Sdílejte článek
Štítky maska youtuber kukla odhalení Sibiřan

Přečtěte si také