Showbyznys

8. září 2024 11:20

Josef Šťastna

Eva Feuereislová se směje Agátě do očí. Sbalila Jaromíra Soukupa

30+ Otázek Eva Feuereislová

Jaromír Soukup dorazil na galavečer Clash of the Stars po boku silikonové krásky Evy Feuereislové. Dvojice působila spokojeným dojmem. Agáta Hanychová se kvůli tomu už pořádně zlobí na Instagramu.

Jaromír Soukup zřejmě rozjel zastírací manévr, aby se na chvíli přestalo mluvit o tom, že to táhne s modelkou Dominikou Mesarošovou. Na sobotní galavečer bojové organizace Clash of the Stars dorazil po boku silikonové krásky Evy Feuereislové, která mediální kariéru zahájila v reality show VyVolení. Jestli někdo nesnáší plastikovou Evu, tak je to Agáta Hanychová. K tomu se ale ještě dostaneme.

Nesourodá dvojice poutala na galavečeru pozornost žhavými pohledy, jemnými dotyky i dobrou náladou. Bylo vidět, že Soukup se po boku plastikové krásky výborně baví. Eva pak mohla na Jaromírovi oči nechat a užívala si také to, že ji fotili fotografové od bulváru.

Rozhodli jsme se, že Jaromíra Soukupa a Evu Feuereislovou budeme za redakci kontaktovat, zda nám něco poví k tomu, jak intenzivní vztah mají. Během nedělního dopoledne ale ani jeden z nich na SMS nereagoval, asi po náročné noci ještě odpočívají. Možná v jedné ložnici...

Pikantní je, že Eva Feuereislová rozhodně nepatří mezi fanynky Agáty Hanychové. Nevraživost je mezi holkami vzájemná. Agáta z toho dobrý pocit nemá. „Tak tohle dno komentovat nebudu, ale kdo hlídá moji dceru?“ napsala naštvaná Hanychová na Instagramu. Zdá se, že kolem Jaromíra Soukupa bude ještě veselo.


Přečtěte si také