Fraška v COTS pokračuje: Novotný zbil starého chlapa. Godlu odvezli do nemocnice

Aleš Bejr a Jaromír Soukup v Clash of the Stars

Bizarnosti a nechutnosti kolem organizace Clash of the Stars nekončí. Po trapném zápase Jaromíra Soukupa, urážení LGBT komunity a skandálu ohledně hajlující Hany Gelnarové vyvrcholil sobotní večer nesmyslným zápasem mezi politikem ODS Pavlem Novotným a hercem Zdeňkem Godlou.

Hodně se napsalo o tom, že Aleš Bejr nebude bojovat s Pavlem Novotným. Bejr tvrdil, že je zraněný, protože ho před turnajem napadl  Alex Cverna.

Vedení organizace Clash of the Stars narychlo shánělo náhradu, která by s Pavlem Novotným do klece vlezla. Kvalitního náhradníka se najít nepodařilo, s Novotným nakonec do klece vlezl herec Zdeněk Godla, který byl v tělocvičně naposledy na základce.

Bylo jasné, že diváky takový náhradník neuspokojí. Lidé se těšili na Aleše Bejra, pomalý Godla bez fyzičky neměl nic natrénováno a zápas měl jednoznačný průběh. Místy šlo o nechutné představení a zápas skončil tím, že Godla byl odvezen do nemocnice.

"Zdeňka odvezli do nemocnice. To jsem nechtěl," uvedl Novotný na síti X. Jde ale o logické vyústění toho, co diváci mohli v sobotu vidět. Fanoušci nyní Novotnému vzkazují, že z takového zápasu a vítězství ani nemůže mít radost.

Zatímco Novotný několik týdnů dřel v posilovně a trénoval s uznávaným Ondřejem Hutníkem, Godla do klece vlezl na poslední chvíli. Vzal zápas místo Bejra, protože se o něm ví, že potřebuje každou korunu.

Novotný vítězí. Godla odmítl nastoupit do 2. kola 🤯🔥❌

Pavel Novotný vítězí! 🔥 Godla odmítl nastoupit do druhého kola 🤯

Posted by FightLive CZ/SK on Saturday, September 7, 2024

Bylo smutné sledovat Godlu, který měl potíže s dýcháním ještě dříve, než zápas začal. Že v kleci Godla přežil první kolo? To je malý zázrak. Před začátkem druhého kola pak rozhodčí bizarní zápas ukončil, což je jen dobře. Hrozilo totiž, že by Godla mohl velké zdravotní problémy. I tak je jasné, že toto se nepovedlo. Diváci byli svědky toho, jak Novotný zbil v kleci padesátiletého chlapa...

Takové vyvrcholení sobotního večera nabízí otázky, co dál. Tomáš Le Sy už naznačil, že 10. galavečer bude poslední. Organizace pak možná změní jméno či strukturu. Jisté je, že do budoucna by se vedení COTS mělo zamyslet, zda chtějí fanouškům dál servírovat zápasy, kde jde starším pánům o život.

Sdílejte článek
Štítky nemocnice Pavel Novotný klec sport Zdeněk Godla Clash of the Stars společenská rubrika sportovní disciplína

Přečtěte si také