Showbyznys

14. srpna 2024 11:46

Josef Šťastna

Zápas s Novotným v ohrožení: Bejr kvůli hajlující Gelnarové nechce mít s Clashem nic společného

Bejr: Když si lidi myslí, že jsem magor, tak jsem odvedl dobrou práci

Ti, kteří se těší, že pod hlavičkou organizace Clash of the Stars dojde k souboji starosty Pavla Novotného s youtuberem Alešem Bejrem, by měli zbystřit. Aleš Bejr oznámil, co mu na organizaci momentálně hodně vadí.

Už v září by mělo dojít k zápasu mezi členem ODS Pavlem Novotným a youtuberem Alešem Bejrem. Jenže jeho poslední slova vyvolávají mezi fanoušky obavy, zda k zápasu vůbec dojde. Bejrovi totiž hodně vadí skandál kolem zápasnice Hanky Gelnarové.

Gelnarová pověsila na Instagram video, ve kterém s přáteli hajlovala. Pak se snažila fanouškům tvrdit, že netušila, co pochodování se zdviženou pravačkou znamená. Psali jsem zde.

Podívejte se na video, jak Gelnarová zvedala pravici:

„Upřímně, teď mi to věřit můžete i nemusíte. Ale já znám svou pravdu a lidi, co mě znají, ví, že já taková nejsem. V životě nedělám tyhle špatné věci, nejsem ten typ člověka. Přidala jsem se k ostatním a jela jsem si tam mažoretky, vojáčky. Bohužel jsem tady toto neznala a můžete si myslet, jaká jsem hloupá, že neznám tyhle věci jako hajlování,“ pokusila se Hanka svůj přešlap hodit na neznalost.

„Vím, že teď ponesu následky, protože to nebylo dobré. Když jsem se dozvěděla, co to znamená, okamžitě jsem storýčko smazala, ale už bylo pozdě a bylo jasné, že se to potáhne. Kdybych věděla, co to znamená, je jasné, že bych to tam nedala. Proč bych to tam dávala. To ale nikomu nedokážete,“ snažila se dál Gelnarová obhajovat zlomeným, uplakaným hlasem.

Bejr nevěří tomu, že Gelnarová je úplně tupá

Bejr nevěří tomu, jak se zápasnice snažila nechutné chování omluvit. Vyzval ji k tomu, aby se nechala vyšetřit odborníky.

„Já navrhuji Haničku zbavit svéprávnosti. Prosím tě, Haničko, jestli to sleduješ, zítra běž na úřad, odevzdej občanský průkaz, běž na psychiatrii, tam se nech vyšetřit,“ vyjádřil populární youtuber své udivení nad tím, jak trapně se Gelnarová snažila své nechutné chování omlouvat.

„V žádném případě se neztotožňuji se značkou Clashe a ze zápasníky z Clashe. Nebudu nikde nosit tričko, nebo jakoukoliv vizitku Clashe,“ dodal Bejr, který je přesvědčený, že vedení Clash of the Stars se pokusí průšvih kolem mladé bojovnice nějak obejít. Redakce Prima Lajk se snažila Aleše Bejra kontaktovat, aby potvrdil, že do zápasu s Novotným opravdu nastoupí. Bejr ale zatím nezvedal telefon.


Přečtěte si také