Felixi, klid budeš mít rok a půl. Anička zemře, vzkázal Slováčkovi Pavel Novotný

Anna Slováčková promluvila o nemoci a toxickém vztahu svých rodičů

Politik Pavel Novotný (ODS) se ostře pustil do hudebníka Felixe Slováčka. Vzkázal mu, co si myslí o jeho dceři Aničce, která bojuje s rakovinou.

Řeporyjský starosta Pavel Novotný si na mušku vzal nejprve Felixe Slováčka. Vadilo mu, že saxofonista a manžel Dády Patrasové se nechal fotit s šéfkou KSČM Kateřinou Konečnou.

„Felix byl vždycky debil,“ uvedl starosta Řeporyjí. Novotný ale pak pokračoval komentářem, kterým zaútočil na Slováčkovu rodinu. „Dávám mu pokoj asi rok a půl, co vím, že mu zemře dcera. Anička bohužel nemá žádnou šanci. Tohle ale přehnal.“ Proti zmíněnému prohlášení, které Novotný nakonec smazal, se ohradila drtivá většina diskutujících.

Nechutná slova vyvolala řadu bouřlivých reakcí. „Chlapče. To jsi totálně podělal. Napiš si, kdy a kde. Přijedu a dám ti do držky. Strašně moc,“ napsal Martin Kolovratník (ANO). Pavel Novotný později svůj příspěvek smazal. ODS na slova svého člena zatím nereagovala.

Pavla Novotného se podle CNN Prima News zastala Danuše Neradová. „Paní Konečná, s Pavlem Novotným se na řadě věcí neshodnu. Na jedné však určitě ano, že komunisté jsou košťata a zločinci,“ napsala Nerudová.

Slováček je otřesen

Na slova Pavla Novotného nakonec reagoval také Felix Slováček. „Já na takové lidi, jako je on, nebudu vůbec reagovat. To, co napsal, je ošklivé, velmi ošklivé a divím se, že něco takového vůbec vypustí. Cokoliv bych k tomu řekl, to by nebylo slušné. Normální člověk tohle neudělá,“ uvedl pro expres.cz tatínek Aničky Slováčkové.


Přečtěte si také