Virály

1. prosince 2023 17:33

Josef Šťastna

GLOSA: Umřel Filip Jankovič. Mediálně. Už dávno

GLOSA: V pátek odpoledne málem umřel Filip Jankovič. Novináři volali jeho rodině a ta sdělila, že Filip umřel... Ale jen trochu. Pravda je taková, že mediálně je po smrti už dávno.

V pátek odpoledne se českými bulvárními redakcemi rozletěla zpráva, že umřel tanečník Filip Jankovič. Kdo neví, o kom je řeč, ať použije internet. Je to poměrně sympatický mladý muž, který umí dobře tančit, tvrdil, že dobyl americký trh, randil s holkami i chlapci a kdysi byl v jedné pěvecké show.

Takže Filip v pátek umřel. V tu chvíli novináři, pokud nejsou úplní střelci, začínají takovou informaci ověřovat. Kde se ta zpráva vzala? Kdo ji vypustil? Je to vůbec pravda?

Ideální je zavolat přímo mrtvému. Tak jsme volali Jankovičovi, na Instagramu byl aktivní, hovor rychle odmítal. Tak jsme volali jeho partnerovi Karlovi. Na Instagramu byl aktivní, hovor ale odmítal přijmout.

Na Instagramu obou pánů svítilo jen velké RIP.

COŽ JE PROSTĚ PODEZŘELÉ!

Některá média honila rychlá čísla a vypustila zprávu, že Filip umřel.

Tak jsme zavolali jeho rodině. Nejdříve to vzala jedna osoba a ta nám řekla, že Filip neumřel, dál žije, jen si dělá promo na velký comeback. Ale nemáme to nikde říkat, máme se dál tvářit, že Filip umřel.

Tak jsme volali druhé osobě a ta nám řekla, že když ji nikde nebudeme jmenovat, tak nám řekne, že Filip trochu umřel, ale zase se zrodí, protože chystá velký projekt.

A to je vlastně všechno. Planý poplach. Filip umřel, teď si bude říkat třeba Mr. Rip, ale truchlit se nebude. Filip Jankovič se zase chtěl dostat do médií a trošku se mu to i povedlo. Za cenu toho že umřel. Mediálně umřel.

Sdílejte článek
Štítky Instagram glosa Filip Jankovič umřel Filip Jankovič Filip Jankovič smrt

Přečtěte si také