Grznár zaútočil na kulturistku Věru Mikulcovou. Naznačil, že je jako chlap

Kulturistka Věra Mikulcová (41) na své postavě dře více než dvacet let. Nikdy nezastírala, že za její figurou jsou tisíce hodin drsného tréninku. Do Mikulcové se nyní pustil kontroverzní silák a příležitostný zápasník Filip Grznár.

Věru Mikulcovou přivedlo k tvrdému sportu zranění kolene. „Ke kulturistice jsem se dostala někdy v osmnácti, devatenácti letech. Hrála jsem závodně basketbal a stal se mi úraz kolene a musela jsem jít na dvě operace. Jelikož jsem byla obézní, nakázal mi ošetřující lékař, že jestli chci sportovat, musím zhubnout. Díky tomu jsem začala shazovat kila ve fitku na rotopedu. Jak jsem tak šlapala, koukala jsem kolem a strašně se mi líbilo, jak lidi ve fitku makají, jak zvedají těžké váhy. No, a tak jsem se dostala ke kulturistice, jak se říká: všechno zlé je k něčemu dobré,“ popsala své začátky v rozhovoru pro web Prima Ženy s tím, že hlavně v tréninkovém procesu si musí hodně hlídat jídelníček.

I když Věrka na sobě hodně maká, tak se najdou lidé, kteří mají chuť se jí posmívat. V poslední době se do Mikulcové opřel například zápasník a silák Filip Grznár. Ten v rozhovoru pro web Top-fight.cz označil Mikulcovou za muže a vyzval ji k nošení suspenzoru.

„Věra podle mě není žádná žena. Už dávno měla zahodit podprsenku a jít závodit mezi chlapy. Problém je hlavně v tom, že nevím, jestli to je chlap, který si hraje na ženskou, anebo žena, která si hraje na chlapa. Osobně si myslím, že to tam dole má vlivem testosteronu tak zvětšený, že by klidně mohla nosit suspenzor,“ dodal Grznár.

Grznár má zajímavou minulost:

Pokud ho dál bude zajímat, co má Věrka pod kalhotkami, může se objednat do Jihlavy a přijet si k Mikulcové zacvičit do jejího legendárního fitka. Třeba si s ním bude otevřeně povídat a stanou se z nich kamarádi.

Sdílejte článek

Přečtěte si také