Showbyznys

2. července 2023 20:45

redakce Prima Lajk

Herec Ewan McGregor do Varů dorazil se svou krásnou dceru. Clara všechny okouzlila

Herec Ewan McGregor dorazil na Mezinárodní filmový festival do Karlových Varů s rodinou sice jen na chvíli. Návštěvu si ale užil. Společnost mu kromě manželky a syna dělala i jeho dcera z prvního manželství, Clara McGregor.

V sobotu dorazila do Karlových Varů další hvězda světového formátu. Skotský herec Ewan McGregor (52) přijel na 57. ročník Mezinárodního filmového festivalu v doprovodu své manželky Mary Elizabeth Winstead a synem Lauriem. Před hotelem Pupp, kde byl ubytovaný, ho čekala jeho krásná dcera z prvního manželství Clara McGregor. Tu má herec s bývalou ženou Eve Mavrakis.

Sedmadvacetiletá Clara pokračuje ve šlépějích svého otce. Je herečka, ale působí také jako producentka. Se svým otcem se společně představí ve snímku Druhá šance, kde si oba střihnou hlavní roli. Clara zašla ve Varech se svým otcem na oběd do vyhlášené restaurace Embassy na promenádě. Večer se předvedla v sexy černých šatech s odhalenými rameny, ke kterým si vzala lodičky. A nutno říct, že jí to moc slušelo. Rozdávala úsměvy na všechny strany a nejeden muž z ní nemohl spustit oči. Posuďte sami na fotkách z naší galerie.

Sdílejte článek

Přečtěte si také