Herní YouTube našlo novou hvězdu. Měl by se začít Dr Disrespect bát?

YouTube Gaming objevilo novou hvězdu z řad neznámých youtuberů. Mají se Dr Disrespect a IShowSpeed začít obávat?

Zatímco se platformy Kick a Twitch přetahují o talentované streamery, je docela snadné zapomenout, že existuje i konkurence v podobě YouTube Gaming. Ta přitom nemá ve svém portfoliu o velká jména nouzi, tradičně na platformě YouTube Gaming streamují například Ludwig, IShowSpeed nebo Dr Disrespect. Jenže ani jednomu z nich se v poslední době nedaří tolik, jako jistému borci z Maroka.

Přesně tak, nejnovější hvězdou YouTube Gaming se totiž stal Maročan Ilyas Elmaliki, který je prozatím v roce 2023 nejsledovanějším streamerem vůbec. Sám v prvních pár měsících roku odvysílal přes 258 hodin obsahu a nasbíral tak sledovanost ve výši 8,9 milionu hodin. Když se to zprůměruje, sleduje ho průběžně v libovolnou denní dobu kolem 34,7 tisíc diváků.

Až na druhém místě se umístil IShowSpeed s 8,57 miliony hodin a na třetím skončil streamer TimTheTatman se 7,54 miliony hodin. Dr Disrespect se v tomhle žebříčku umístil dokonce až devátý, v současnosti se však spekuluje, že by se měl kontroverzní streamer a youtuber brzy přesunout na méně kontrolovanou platformu Kick.

Sdílejte článek

Přečtěte si také