Virály

4. května 2023 15:13

redakce Prima Lajk

Sexy tiktokerka promluvila o úniku svých nahých fotek. Co ji zasáhlo nejvíc?

Tiktokerka Overtimemegan se vrátila na sociální sítě poté, co na internet unikly její nahé fotky. Co vzkázala fanouškům i hejtrům?

V dnešní době už pomalu není dne, kdy by nějaké celebritě, streamerce, influencerce nebo youtuberce neunikly na internet nahé fotky. Samozřejmě s příchodem umělé inteligence je situace ještě o to horší, že v brzké době už lidé ani nepoznají rozdíl mezi tím, co jsou skutečné fotky dané osoby, a co jen fake vytvořený AI.

Každopádně nejnovější obětí se stala tiktokerka Overtimemegan, skutečným jménem Megan Eugenio. Té totiž někdo naboural telefon, a z jejího osobního alba tak na internet uniklo několik desítek nahých fotografií, které si tiktokerka schovávala pro své osobní účely. Následně si tak mladá kráska smazala všechny sociální sítě a na nějakou dobu zmizela z povědomí, dokud to nejhorší nebude za ní.

@overtimemegan

again thank you for all those who supported me, i love you all ❤️

♬ original sound - megan eugenio

Nyní se však Megan vrátila, aby s fanoušky i všemi lidmi, které to zajímá, promluvila o své zkušenosti. V novém videu zaprvé uvedla, že se jednoznačně jedná o zločin, a odmítla spekulace, že za únikem stála ona sama. Naopak zdůraznila, že se stala obětí zločinu a naznačila, že se situací bude zabývat policie. Následně však vzkázala svým hejtrům, že žádný podobný útok na její osobu ji neodradí od toho, aby dál dělala to, co ji baví, a přinášela radost milionům dalších lidí po celém světě, kteří její obsah rádi sledují. A ano, do budoucna si jednoznačně bude dávat lepší pozor na to, kde nechává svůj telefon a jaké věci v něm uchovává.

Sdílejte článek
Štítky TikTok Internet nahé fotky TikToker tiktokerka leak Overtimemegan

Přečtěte si také