Sex a vztahy

28. července 2023 15:45

Josef Šťastna

Honza Bendig popsal ideál krásy. Vybavila se mi pihatá holka, řekl nečekaně

Jan Bendig na akci Muž roku

Zpěvák Jan Bendig (29) měl v minulosti období, kdy zkoušel chodit s holkami, ale v posledních letech tvoří stabilní pár s Lukášem Rejmonem. Dvojice je spokojená a nevypadá to, že by jeden z pánů chtěl něco měnit. Bendig ale přiznal, že umí vnímat i krásu žen.

Honzu Bendiga jsme potkali na akci, kde se to jen hemžilo krásnými muži. Zpěvák dorazil na představení finalistů ankety Muž roku 2023 bez svého přítele Lukáše. Bylo jasné, že řeč se rychle stočí na to, jak zpěvák vnímá krásu a jaké finty na něj fungují při svádění.

Zpěvák ale tvrdí, že doma je klid a je spokojený. Co ho na jeho partnerovi zaujalo jako první? „Já zrovna nejsem ten typ člověka, který kouká jako první na krásu. Samozřejmě, že mě dostal na krásu, ale nejsem ten typ, co to vyhledává,“ uvedl se smíchem Bendig. „Dostal mě tím, jak je spontánní a že si stojí za tím, co chce a jde si za tím tvrdě,“ pochválil zpěvák svého přítele Lukáše, který funguje také jako manažer.

Když měl Bendig ale definovat krásu, tak mu do myšlenek rázně skočila žena. „Teď se mi vybavila zrzavá pihatá holka, taková ta krásná holka bez make-upu. Krásná holka ve vlajících šatech, která je někde v přírodě,“ překvapil Bendig, kterého na Instagramu sleduje více než 350 tisíc lidí a mezi mladou generací má velký vliv. Podívejte se na celý rozhovor.

Sdílejte článek
Štítky láska krása vztah Jan Bendig Bendigo Lukáš Rajmon

Přečtěte si také