Virály

2. října 2023 11:02

redakce Prima Lajk

Hromada alkoholu a šňupání koksu z ňader! Pilot si noc před odletem pořádně užil, nakonec však litoval

Noc plná nebezpečné zábavy nakonec připravila pilota o kariéru.

Vcelku kuriózní případ musela před pár dny řešit aerolinka British Airways. Ta se totiž dozvěděla, že jeden z jejích pilotů Mike Benson strávil v jihoafrickém Johannesburgu noc plnou nebezpečných radovánek, kdy ještě se dvěma dalšími ženami většinu noci strávil chozením od baru k baru, až nakonec skončil s oběma a ještě jedním mužem v hotelovém pokoji, kde se následně šňupaly lajny koksu z ňader jedné z žen.

Průšvih spočíval především v tom, že druhý den měl Benson fungovat jako druhý pilot zcela plného Airbusu A 380. Což si na rozdíl od něj uvědomovala alespoň jeho mladá kolegyně, letuška, které se Benson podle informací deníku The Sun se vším svěřil skrze zprávy v soukromém chatu, kde se zjevně chtěl pochlubit svým nočním dobrodružstvím.

Ta začala ihned jednat, o stavu pilota informovala vedení v Londýně, které celý let okamžitě zrušilo. Benson se tak vrátil zpátky domů už jen coby cestující, přičemž následně podstoupil test na přítomnost drog, který vše potvrdil. Muž tak rázem přišel o pečlivě budovanou kariéru, zatímco společnosti vznikla milionová škoda. A to nejhorší jsme nechali na závěr. Teď totiž pilot bude muset tohle všechno vysvětlit doma své manželce a jejich jedinému potomkovi. Holt, jaký si to uděláš…

Sdílejte článek
Štítky drogy Londýn alkohol práce pilot British Airways Johannesburg

Přečtěte si také