Virály

5. května 2023 14:36

redakce Prima Lajk

Muž se zúčastnil ženského pokerového turnaje a zvítězil. Vyvolalo to obří kontroverzi a bizarní diskusi

Muž se na Floridě zúčastnil ženského pokerového turnaje a vyhrál obří částku. Vyvolal tím bizarní diskusi na téma pohlaví.

70letý Dave Hughes z Floridy se přihlásil do ženského pokerového turnaje a vyhrál, čímž od svých ženských soupeřů získal v přepočtu zhruba 118 tisíc korun. A jak že se vlastně muži podařilo přihlásit do turnaje, který měl být pouze pro ženy?

Dave odhalil díru v tamějším zákoně, který znemožňuje organizátorům turnajů bránit mužům v hraní, protože by to bylo „diskriminační“. Muži si tak mohou vstupovat a hrát v kasinech i na čistě ženských turnajích a nikdo nemůže říct ani ň. Což tak nějak činí jakékoli snahy o rozdělené turnaje na Floridě zbytečné, protože lze to nejzásadnější pravidlo jednoduše ignorovat.

Ženy každopádně po prohře vypsaly na Hughese odměnu 300 dolarů tomu, kdo jej v pokerové partii obere o pořádný ranec peněz. Každopádně tato událost vedla k širší diskuzi o tom, jestli by se náhodou antidiskriminační zákony neměly změnit, a jestli by se ženské pokerové turnaje neměly zkrátka konat jen v těch státech, kde se rovnoprávnost bere vážně.

Sdílejte článek
Štítky Ženy zákon Florida turnaj poker Dave Hughes

Přečtěte si také