Hvězda Přátel napravuje vztah s Keanu Reevesem. Nechá smazat kontroverzní část své knihy

Herec Matthew Perry chce napravit obří chybu. Z knížky o svém životě hodlá odstranit kontroverzní pasáž o Keanu Reevesovi.

Herec Matthew Perry, kterého budou diváci znát nejlépe jako Chandlera z legendární sitcomu Přátelé, loni vydal svoje memoáry, v nichž ve velkých detailech popisuje svoji závislost na drogách i následné životní a zdravotní dopady, jaké to na něj mělo.

V jedné konkrétní pasáži pak herec popsal, jak je nefér, že svět přišel o Rivera Phoenixe, bratra Joaquina a ve své době jednu z největších vycházejících hvězd Hollywoodu. Perry však pasáž zaobalil do věty, proč museli zemřít River a Heath Ledger a ne raději Keanu Reeves.

Tahle nesmyslná, nemístná a vyloženě zlá fráze se později stala předmětem velké kontroverze, za kterou se musel Perry omlouvat. Upřímně dodnes nikdo neví, co ho vedlo k tomu něco takového napsat, každopádně prý šlo o výběr náhodného jména a Perry se prý nechtěl nikoho dotknout. Nyní se každopádně herec kaje, a tak v čerstvém rozhovoru slíbil, že budoucí edice jeho knížky reference na Reevese obsahovat nebudou. Což je tak nějak rozumné, Perry rovněž dodal, že zatím neměl příležitost omluvit se osobně, jakmile však hvězdu Johna Wicka či Matrixu potká, bude to první věc, kterou udělá.

Sdílejte článek

Přečtěte si také